"El hükmü lil ekser " kaidesince : hüküm çoğunluğa göre verilir .Maalesef forumda yazan arkadaşlara ve kendi tecrübelerime göre odyometrist veyahut odyolog arkadaşlardan çoğu kimse memnun değil.
Ben karşılaştığım odyometristleri vb. üç kısma ayırıyorum.
1-Hem mesleğinde liyakatsiz hem de hastaya soğuk davrananlar.
2- İnsaniyeten yeterli , hastaya karşı tutumu : ilgili , kibar , yardımcı olmaya çalışan fakat mesleki yeterliliği eksik olanlar ,
3-Mesleğinde gerçekten uzman fakat hastaya karşı soğuk ve ilgisiz davrananlar.
Tabi gönül ister ki hem mesleğinde uzman hem de insani ilişkileri olumlu olan odyometristler karşımıza çıksın.Bunların sayısı zannımca çok az.
Peki odyometrist vb. arkadaşlar neden böyle davranıyorlar ?
Hastanelerde ve bazı işitme merkezlerinde çalışan odyometristler iş yoğunluğundan mıdır ? yoksa başka nedenlerden midir bilemem... bir an önce hastayı ya da müşteriyi yola koymaya çalışıyorlar.
Benim ilk işitme cihazımı satın aldığım işitme merkezindeki odyometrist arkadaş , gerçekten bana karşı çok ilgili , yardımcı ve insaniyetperverdi.Fakat daha sonra zamanla anladım ki mesleğinde yeterli tecrübeye sahip değildi.Neden mi böyle düşünüyorum ? Çünkü benim cihaz ayarları vb. ile ilgili sorunlarıma ve ihtiyaçlarıma çare bulamamıştı.
Zamanla piyasayı tanıdıkça sonunda paraya da kıyıp uzman bir odyologa rastgeldim.Fakat o da yukarıda saydığım 3. tür odyologlar vb. arasına giriyordu.Klasik , geçmişteki ssk hastanesi doktoru yaklaşımı. Soru sordukça çok kısa cevaplar alıyordum.Odyo testi nedir , test üzerindeki sayı ve tıbbi tabirler neyi ifade ediyor ? Cihazın doğru kullanımı vs. konularda soru sormadıkça cevap alamıyorum.
Ben kendi namıma gelecekte bu işi yapacak arkadaşlara veyahut şu anda yapmakta olan kişilere şu tavsiyelerde bulunmak istiyorum .
* İşinizi sevin .İşinizi öncelikle para kazanmak için değil insanlara faydalı olmak için yapın.Onların önce duasını sonra parasını alın.İnanın size hem marka hem para hem saygınlık kazandıracak hastalara ya da müşterilere olan olumlu yaklaşımınızdır.
* Empati yapın.Tabi ki , siz işitme engelli olmadığınız için belki bunu yüzde yüz oranında yapmanız mümkün değil fakat en azından hasta ya da müşterinin isteklerini , ihtiyaçlarını , hikayelerini dikkate alın.
* Cihazları tanıtırken , pazarlarken abartılı ifadelerden lütfen kaçının.Bu özellikleri anlatmayın , gösterin ve yaşatın.
* İşitme cihazı ayarı yaparken gürültüsüz odalarda sandalye üzerinde ayar yapıp " Şimdi daha iyi duyuyorsunuz değil mi ? ; " Ayarlarınız işitme kaybınıza göre oldu " diyerek kendiniz hissetmediğinizi kullanıcıya kabul ettirmeye çalışmayın.
* Sizden çok kullanıcının konuşmasına izin verin.Ne kadar çok vak'a o kadar çok tecrübe.
* Unutmayın size gelen her hasta ya da müşteri sizden medet umarak geliyor.Size değer veriyor.Hiç birimiz hastanelere ve işitme merkezlerine güle oynaya , iş olsun diye gelmiyoruz.Tek isteğimiz sağlıklı , işiten kulağa en yakın sesi yakalamak.Ne kadar yaklaşırsak o bize kar.
Odyometrist ya da odyometrist adayı olan arkadaşlar kusura bakmasınlar.Biraz karamsar bir tablo çizmiş olabilirim.Ama gerçekleri de gizleyemem.
Aklıma gelenler şimdilik bu kadar .....
Bizim gibi kader arkadaşlarına yardımcı olmaya çalışan , kendisini geliştirme çabasında olan odyometrist adayı , odyometrist ve odyologları ben de bu forum sayesinde tanıdım.Onlara çok teşekkür ediyorum.Bu kişilerin gelecekte gerçekten işini severek yapan , mesleğinde uzman ve en önemlisi insanlara en çok faydalı olacak kişiler olacağından eminim.Saygılarımla.