Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

OF'de ayakkabı seçimi ve öneriler!?

Aocal

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
1
Merhaba

Omurilik felçlisi arkadaşlar spor ayakkabı vs giyerken parmaklarının bükülmesini nasıl engelliyor? Ya da parmakların bükülmesi problem olmuyor mu?

Ben özel yapım bot giyiyordum dolayısıyla parmaklarımı düzelterek giyebiliyordum ama yaz geldi botla olmuyor. İşyerinde sandalet falan da olmuyor. Sizler ne yapıyorsunuz?

spor ayakkabı giyiyyorum, sıkıntı yok...

Adidas
Vs Advantage
Bence en iyisi ve en kullanışlı olanı

Aocal

İstanbul'da sayacılık yapan bir ustaya ölçü aldırarak, kalıp çıkararak gerçek deriden yaptırdım. Çok da memnunum. 500 TL para ödedim, yaklaşık 4 ay önce

Aocal

Ben omirilik felçli değilim sol taraf pıhtı sonucu felç oldu ilk zamanlar FTR tedavisi görürken ne AFO kullandım nede başka bir şey Skechers GoWalk 4 ayakkabısını kullanıyordum gerçekten rahattı ama afo kullanmadığıma pişmanım..

Ben de skechers giyiyorum da parmaklarım bükülüyor. Bir problem çıkar diye çekiniyorum. Siz de bükülmüyor mu? Parmakları düzelterek giymek için bildiğiniz bir aparat var mı?

ayak bileklerinin düşmeyeceği çok hafif deri ayakkabı tercih edilebilir bağcıksız parmak bükülmemesi için ön kısmı geniş üst kısmıda geniş

Skechers modelleri çok iyi ama tuzlu fiyatı.. yara açmaması, hafif ve koku olmaması için almak gerekiyor..

Üst Alt