Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

OF'de kök hücre tedavisi başlıyor

Birsel

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Slm Arkadaşlar

Ben 2,5 yıl önce trf kazası geçirdim.C4 BOYUN KIRIĞI,kesi ve zedelenme var.Şu an evde bağımsız,dışarda tek kanadyenle yürüyorum. Sol el ve ayak güçsüz.
Bir hafta önce Hürriyet gazetesinde şöyle bi haber çıktı:

http://www.engelliler.biz/forum/kok...lci-icin-kok-hucre-arastirmasina-basladi.html
Sağlık Bakanlığı Etik Kurulu,omurilik yaralanmalarında kök hücre teavisine izin verdi. Ankara Üni Tıp Fak.Dekanı Pr.Dr İlker Ökten uygulamanın iyileşme şansı olmayan hastalara umut kaynağı olacağını söyledi.Etik Kurulundan alınan izinle ilk kez Türkiyede klinik çalışma yapacağını,tedaviye ilk planda 10 kişinin kabul edileceğini ve operasyonun Kasım ayı başında yapılacağını anlattı...​

Yeni bir umut ne dersiniz arkadaşilar, bekliyelim görelim neler olacak, umarım hepimizin yüzü güler yeniden hayata merhaba deriz,yeniden başlarız
.Gerçi kaybettiklerimizin telafisi olmaz ama sağlıklı yaşamanın ne demek olduğunu bilerek hissederek,bize verilen ikinci yaşama şansıyla yaşarız...
Benim durumumda olan arkadaşlarla paylaşmak istedim.

Geçmiş olsun size. Çok güzel bir haber bundan sonra yüzer gülecek.

hadi bakalım...şimdi her yerde hızlı girişimler var artık.....

oncelıkle merhaba umarım ankaradan ıyı haberler alırız hepımız burada artık hep umutlu konusurz.bı sroum olacak cvp verırsenız sevınırm .ablamın t12 kırıgı var ve doktorum tam kesı oldugunu soyledı .henuz 25 gun oldu ama sımdıden ayak parmaklarıı hareket edıyor ve kasıklarını hıssedıyorusag bacagındada hıs var eger tam kesı mevcutsa bu bıraz anormal degılmı,lutfen cvp verınnn..

sizdeki demekki tam kesi değil..tam kesilerde sizin bahsettiklerinizin olması mümküm değil..bence tekrar MR çekinin..

cvp ıcın tesekkurler

platını var ama artık mr olmuyor tomografıdede sınırler gozukmuyormus ,nasıl bı yontem uygulayabılırım baska ,cok soru soruyorum bılıyorum ama sınrılerım cok bozuldu bugun :(

platininiz titanyum özelliğindeyse MR çekinebilirsiniz......(benim şimdi çıkmam gerekiyor inşallah yarın yardımcı olmaya çalışırım)

tesekkurler yarın aksam tekrar gelıcem cok sagolun..

allahım inşallah bu güzel haberin devamı gelir.bütün omurilik hastaları tekrar sağlığına kavuşur

inşallahhh arkadaşlar biraz daha sabır ben inanıyorum birgün elbet olucak:):):)

Üst Alt