Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ofis işlerinde çalışabilir raporumla işe girebilir miyim?

MustafaY

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar, bu sene içerisinde mühendislik fakültesini bitirdim ve bu sebepten dolayı yeni bir çalışabilir raporu aldım. Raporumda %96 ağır özürlü gibi bir oran ve istihdam için alınmış, "ofis içi işlerde çalışabilir" raporum mevcut. Bu rapor ile bir işe girebilir miyim ? Herhangi bir sorun çıkartır mı ? Yeni rapor almalımıyım ?

Teşekkür ederim, cevabınız için. OturanBoğa Peki bu tanım çok mu kısıtlı ? Farklı bir tanımlı rapor almalımıyım ? Örneğin, tekerlikli sandalye ile kullanılan alanlarda çalışabilir gibi bir ifade alması daha mı doğru olurdu ? Yada ne gibi bir ifade yer almalı gerekirdi ?.

Hangi mühendislik dalından mezunsunuz bilmiyorum.
Bir çoğunun hem büroda çizim işleri hem arazı, inşaat gibi yerlerde denetim, atölye fabrika gibi yerlerde imalat olmak üzere çeşitli çalışma biçimleri mevcuttur.
Büroda çizim, inşaat,harita,makina,endüstri hemen hepsinde olan bir şeydir.
Ancak işverenlerimiz bunlara ayrı ayrı eleman istihdam etmeye sıcak bakmadıklarından bir mühendisin hem arazı vem çizim işlerine bakmasını istemekte dolayısıyle tercihler bu yöne kaymaktadır.

Üst Alt