Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ofis ortamından atölyeye gönderildim, ama bu durum sağlığıma zararlı!?

ewiqeliebe

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Sağ ve sol gözümdeki görme kaybından dolayı %43luk raporum mevcut, Son olarak 3 ay önce önemli bir ameliyat geçirdim ve gözümde şuan hala dikişleri mevcut. Yaklaşık olarak bir senedir de bir kamu kurumunun ofis ortamında çalışmaktaydım. Fakat beni şimdi atölye ortamına verdiler. Atölye ortamında yine ofis işi ancak atölyenin içinde her kapı açıldığında egsoz dumanı, kaynak, yağ ve sürekli toz bulunuyor. Yani hijyenik olarak temiz bir ortam değil. ameliyat olduğumdan dolayı da gözüme çok iyi bakmam gerekiyor. Tozdan, kirden uzak tutmam gerek. Ben bu ortamda çalışamayacağımı eski ofis ortamına geçmek istediğimi ilettim ancak kabul edilmedi.
Sizce ne yapabilirim? Bu mobinge girer mi ya da rapor sunduğum zaman bir çıkar yolu bulabilir miyim?

taşeron işçi misiniz kamu personeli mi?
kamu personeliyseniz, " eski ofis ortamına geçmek istediğimi ilettim ancak kabul edilmedi. " cümlesi saçma olmuş.
kuruma dilekçe ile başvuracaksınız, ekinde doktor raporlarınızı da sunacaksınız. dilekçenize cevap verilmezse ya da talebiniz reddedilirse idare mahkemesinde dava açacaksınız.

taşeron işçi misiniz kamu personeli mi?
kamu personeliyseniz, " eski ofis ortamına geçmek istediğimi ilettim ancak kabul edilmedi. " cümlesi saçma olmuş.
kuruma dilekçe ile başvuracaksınız, ekinde doktor raporlarınızı da sunacaksınız. dilekçenize cevap verilmezse ya da talebiniz reddedilirse idare mahkemesinde dava açacaksınız.

taşeron işçiyim

durumumu anlattım raporlarla gittim. yine de kabul edilmedi. ya çalışacaksın ya da işten çıkacaksın diyor. ben dava açsam beni kötü yerlere verebilir mi? şuan mobing uygulanmıyor mu?

Gözlük taksan nasıl olur sadece camı olan numarasız işe yaramaz belki ama ya da özel gözlük ne bileyim, işe çok ihtiyacın var ve yerini dğeiştirmiyorlar ise sadece fikrimi söyledim. Taşeronsan bir şey yapmazlar ya çalış ya da çalışma işine gelirlerse derler.

Üst Alt