Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

OF'liyim. Rapor oranımı yükseltmek için ne yapmalıyım?

enes75

Aktif Üye
Konular
69
Reaksiyonlar
14
arkadaşlar merhaba,ben omurilik felci olarak %80 ağır engelli sürekli raporum var
benim gibi olanların engelli raporunu %90 ve üstü olduğunu görüyorum
şimdi benim bu raporum varken yeniden başka bi hastanede rapor alabilirmiyim.

sağlık raporunuz kaç tarihli .

tekrar rapor alabilirsin..ve düşüncene katılıyorum rapor oranın daha yüksek olabilir.

hera;
herhangi biyere başvuru yapacakmıyım yoksa direk hastaneye mi başvuracam

Engelli raporu vermeye yetkili tam teşekküllü bir hastanenin Sağlık Kuruluna başvuracaksın enes..

yani il sağlık müdürlüğüne itirazda bulunmak gerekmez?

Hastalığım ilerledi incelenmesini talep ediyorum diyebilirsiniz. İllaki İl Sağlığa git derler ise; o zaman
Aslında İl Sağlığa itirazdan çok yenilenmesi talep edilecek.
Sağlık raporunuz elinzie geçtiğinde ve memnun kalmadığınızda itiraz edebilirsiniz bu sefer.
İl Sağlık sizi Hakem AHstayene yönlendirir;
Tekrar muayeneye...

Prosedür böyle...

hayır itiraz gerekmez, 6 ayını doldurmadan tekrar engelli raporu çıkartmak istediğinizde itiraz gerekiyor.

en iyisi şöyle yapın, hastaneyi arayın, santralden sağlık kurulunu bağlatın sorularınıza en doğru cevabı alırsınız.ve en önemlisi en yakın hangi tarihe rapor veriyolar onu öğrenin.bazı hastaneler daha çabuk rapor veriyoken bazıları aylar sonraya gün veriyolar.

tamam hastanelerle görüşüp bilgi alırım
işlemlerim sonucunu buraya yazarım.
teşekkürler,sağol

Üst Alt