Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖGG kimlik kartı yenilerken güvenlik soruşturmasında sağlık oranlarım görülür mü?

huvementa

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Kendi isteğim ile vergi muhafiyet emekli olabilmek için Üniversite hastanesinde kontrollere girdim,sanırım %80 civarı bir puan alıyorum ama heyete evraklarımız henüz teslim etmedim.Sorum şu? Özel güvenlik olarak çalışıyorum ve güvenlik kart sürem doluyor şayet kendi isteğim ile bile olsa heyet için başvuru sonucunda güvenlik soruşturmasında sağlık oranlarım görülürmü?bildiğim kadarıyla güvenlik soruştuırmasında sağlık oranları gürüldüğünde güvenlik kartı onaylanmıyor diyerek geçmiş yazılarınızda birşeyler okumuştum.
sonuçta üniversite hastanesinde kendi isteğim ile başvuru yapıyorum ve heyet %40 üzeri onaylasa bile ben vergi indirimi veya maliye ile alakalı olarak müracaat etmiyeceğim için Güvenlik soruşturmasında yenileme için görülme ihtimali varmıdır.eğer görülürse heyete evraklarımı güvenlik yenileme sınavlarına girdikten sonra yapacağım.

22 yıl güvenlik görevlisi olarak çalıştım ve ben de erken emekli oldum vergi indirimi alarak...evet hakkında yapılacak bir güvenlik soruşturmanda hastalık vs sistem de gözükür ,ve ayrıca halihazır da çalıştığın yer zaten hastalığın görevini yapmaya engel teşkil ediyorsa görev vermez ki sana...ama tabii hastalığına göre de değişir her hastalık da güvenlik olarak çalışamassın diye bir kanun yok tabii...illa saha da çalışacaksın diye bir durum yok ofis de çalışırsın vs..yani hastalığa ve duruma göre değişir durumun...geçmiş olsun..

peki ben işyeri vasıtasıyla değilde kendi isteğimle hastaneye gittim ve doktorları dolaştım ama henuz sağlık kuruluna teslim etmedim evraklarımı heyete girmek için,evrakları heyete girmek için kurula versem ama sonuç çıksa bile ben emeklilik için veya başka sebepler için vergi dairesi veya maliyeye başvurmasam yinede sistemde görülürmü?
2016 yılındada kendi isteğim ile hastaneye gitmiş ve %45 oran onaylanmıştı ve o zamanda vergi dairesi veya maliyeye başvurmamıştım belge öyle dursun diyerekten ve 2017 yılında Güvenlik kartı sahibi olmuştum.bu dediğim tarihlerdede herhangi bir olumsuzluk yaşanmamıştı acaba kanunlar değişmiş olabilirmi diyerek merak ettim?

aldığın rapor vs(varsa tabii) her hangi bir yerde onaylanmadıysa bir şey olmaz..kısaca hastalığın ileri düzeyde olup zaten emeklilik müracatı gerektirir öyle bir durum yoksa bence bir şey olmaz..

Üst Alt