Kendi isteğim ile vergi muhafiyet emekli olabilmek için Üniversite hastanesinde kontrollere girdim,sanırım %80 civarı bir puan alıyorum ama heyete evraklarımız henüz teslim etmedim.Sorum şu? Özel güvenlik olarak çalışıyorum ve güvenlik kart sürem doluyor şayet kendi isteğim ile bile olsa heyet için başvuru sonucunda güvenlik soruşturmasında sağlık oranlarım görülürmü?bildiğim kadarıyla güvenlik soruştuırmasında sağlık oranları gürüldüğünde güvenlik kartı onaylanmıyor diyerek geçmiş yazılarınızda birşeyler okumuştum.
sonuçta üniversite hastanesinde kendi isteğim ile başvuru yapıyorum ve heyet %40 üzeri onaylasa bile ben vergi indirimi veya maliye ile alakalı olarak müracaat etmiyeceğim için Güvenlik soruşturmasında yenileme için görülme ihtimali varmıdır.eğer görülürse heyete evraklarımı güvenlik yenileme sınavlarına girdikten sonra yapacağım.
sonuçta üniversite hastanesinde kendi isteğim ile başvuru yapıyorum ve heyet %40 üzeri onaylasa bile ben vergi indirimi veya maliye ile alakalı olarak müracaat etmiyeceğim için Güvenlik soruşturmasında yenileme için görülme ihtimali varmıdır.eğer görülürse heyete evraklarımı güvenlik yenileme sınavlarına girdikten sonra yapacağım.