Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Öğleden önce ve öğleden sonra 2 gün olacak şekilde hatırlıyorum. Bu bir kusur mudur?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
632
Reaksiyonlar
357
Öğleden önce ve öğleden sonra 2 gün olacak şekilde hatırlıyorum. Bu bir kusurmudur?

Mesela öğleden önceye kadar başka bir günmüş gibi hatırlıyorum.

Kardeşim çok derin ve detaycı yaşıyorsun , her şeyi kafana takma ,her şeyi derinlemesine düşünme ,sürekli bir hastalık veya rahatsızlığına bir tanı arayışı içinde görüyorum seni. Kimsenin hayatı dört dörtlük değil , biraz vurdum duymaz ol, derinlere dalma.
Anı yaşa .

Kusur tabiki de rahatsızlığına bağlı olarak beynin hasar görmüş ya da görüyor tıpkı herkesin yaşayabileceği dejavu gibi mesela dejavu oldukça beyin hasar görüyormuş onun gibi geçmiş olsun kardeşim

TungaTunga

Xepliondan ötürü oluşan huzursuzluk geçti mi ben bırakali 1 sene oldu hala içimde huzursuzluk var

metehan01
Bıraktıktan 6 ay sonra etkisi geçti , Xeplion içimde zerre kadar yaşam sevinci bırakmamıştı.

Üst Alt