Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Oğlum adına ÖTV'siz araç alırsam işe o araçla gidebilir miyim?

Gdncr

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ötv muaf konusu ile ilgili bilgi almak için internette araştırma yaparken bu foruma denk geldim ve sırf bu mesajı iletmek için üye oldum.
B sınıfı hb aracımız var. 4 kişilik aileyiz. İşime araba ile gidip dönüyorum. Oğlumun sağlık sorunu nedeniyle ötv muaf araba hakkımız var ama idare ettiğim için 2.5 yıldır almayı şu ana kadar düşünmedim.
Burada yazılan pratikte uygulanması zor bazı görüşlere istinaden tüm samimiyetimle soruyorum. Ötv muaf araç alırsam işe hangi ulaşım aracı ile gitmemi önerirsiniz?

Gdncr

burdakiler takıntı yapmış, yok şu kısıtlansın yok bu kısıtlansın, bi de sanki makale yazar gibi altı çize çize ya da büyük büyük yazıyor öncelikle falan diye, oldu aileye 3 araba alınsın biri öncelikli diğeri ikincil öbürü üçüncül kullanıma tahsis olsun asjklsh zaten limit de geldi bir kere hem de vergisiz fiyata gelecekti onu değiştirip vergili fiyata getirdiler vergi artınca daha da eridi arttığı artacağı da yok zaten

@3 araba alınsın biri öncelikli diğeri ikincil öbürü üçüncül kullanıma tahsis olsun
Kastettiğinizi anlıyorum ama 3 araç için mantığınızın sınırlarını zorlamanıza gerek yok.

Engelli birey sebebiyle ödenmeyen ÖTV yi ödediğiniz takdirde tek aracı ehliyeti olan herkes hiçbir sınırlama olmaksızın kullanabiliyor rahat olun.

Son düzenleme:
Üst Alt