Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Oğlum evlendi ve evden ayrıldı. Evde Bakım açısından bildirmemiz gerekiyor mu?

Aretias

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
evde bakım hastasıyım oğlum evlendi evden ayrıldı fakat gelir kriterini yine aşmıyoruz fakat evleneli 2 ayı geçti ve biz gelir kriterini aşmadığımızdan aile ve sosyal politikalar müdürlüğüne bildirmedik bildirmemiz gerekrmiş acaba herhangi bir cezayla karşılaşırmıyız saygılar....

Son düzenleme:
Yok gerek yok.
Onlar denetlemeye gelene kadar gerek yok.
Simdi evde kac kisisiniz ve geliriniz nelerdir onu bari yaziniz.

Son düzenleme:
oğlunuz ,adres kaydını evlenince değiştirdi mi.yoksa adresi sizin evde mi gözüküyor.

bizimle oturmuyor kıbrısa gitti yani adresi değişti

Aretias bildirmen gerekir. gelir kriterlerini aşmıyorsan sorun çıkmaz. il müdürlüğüne "gelir kriterini aşmadığımız için bildirmemize gerek yok" diye düşündüm dersin.

aşmıyorum kalem hanım herhangi bir cezayla karşı karşıya kalırmıyım evde 2 kişi kaldık eşim ve ben gelirim 1485 tl kişibaşı kriteri 2 kişi 1570 85 tl fark olduğu için aşmıyorum

Calisiyormuydunuz yada emekli maasmi?
Fark onemli degil.
Hanede gelir yeterli.
Kira gideri varsa kesilmez.

Kalem

Kalem hanim evde bakim maasinda kira fatura mutfak giderleri dusurulup hesap oylemi yapiliyot tesekkurler

Anladim
Siz zaten bakim maas alirdiniz.maasla beraber gelir hesapladiniz.
Birde kira varmis.
Endiselenmeyiniz.
Kesilmez.
Biseyde olmaz.
Eger ayri maas varsa kira gideri ne kadar?azsa kesilir.coksa kesilmez.kira kontrat onemli teslim edin kuruma

oğlunuz resmi olarak taşıdı ise mutlaka haber verin durumunuzu kuruma bildirin onlar uygun kararı vereceklerdir aksi bir durumda geçmişe yönelik aldığınız parayıda geri ödemek zorunda kalırsınız

imzaladığınız şartnameyi dikkatle okursanız kriterler sadece gelir standartından ibaret değil, rapor oranının değişmesi, bakımın uygunluk deceresi, evdeki kişi sayısının değişmesi gibi şartlarda var.

Üst Alt