Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Oğlum için kas hastalığı dendi.Hastalık hakkında bilgi verir misiniz, ne yapabiliriz?

ismail yazıcı

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
oğlum 4 yaşında düz yolda çok düşüyordu götürmediğim dr kalmadı en son göztepe ssk ya götürdüm orda kan değerlerine bakıldı ve kas hastalığı dendi 3 gün hastanede yatırdılar ekg ve emg sine bakıldı çapaya gen testini gönderdiler 1 buçuk aydır bekliyoruz sonuç hala çıkmadı ailemizde kimsede yok yani bu hastalıkla hiçbir bilgimiz yok ben çok erken farkettim ama en büyük yanlışım özel hastanere götürmek oldu ne olur bu hastalık hakkında bize bilgi verin ne yapabiliriz

geçmiş olsun inşallah hafif bi kas hastalığıdır.çünkü çok çesidi var.sonuca göre bilgi isterseniz ve bu bilgileri de doktorunuzdan alırsanız daha iyi olur.internetten öğrendikleriniz sizi yanıltabilir.daha sonra hangi kas hastalığı olduğunu yazarsanız resmi kaynakları verebilirim.

teşekür ederim inşh hafiftir sonuçlardan sonra yazacağım yardımcı olursanız sevinirim

kas hastalıkları taşıyıcı anneden veya takdiri ilahi kendiliğinden olur.size tavsiyem anne taşıyıcı ise bunu öğrenin ve öğrenmeden çocuk yapmayın.çünkü anne taşıyıcı ise %50 diğer cocuk ta hasta olur.taşıyıcı değilse ise %7 ama bunu engelliyebiliyorlar.kaynak prf.dr.haluk topaloğlu.

bugün çapadan sonuç geldi ama doktoru tatildeymiş hiç bişey öğrenemedik beklemek çok zor ilginiz için çok teşekkür ederim murat bey

Üst Alt