Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Oğlum, polinöropati, işitme kaybı ve diğer hastalıklarından yüzde kaç rapor alabilir?

ilhan68

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba 12 yaşındaki oğlum demiyelinizan polinöropati, zihinsel, işitme kaybı, epilepsi ve pankreas hastasıdır ve oğlumun gün geçtikçe yürümesi kötüye gitmektedir, ve tedavi süreci bizi oldukça yormaktadır, fakat doktorlar daha fazla hastalık sürecinde bizi yormaktadır ve oğlumun polinöropati rahatsızlığı ile özür oranı normalde kaç olmalıdır bu hususta benimle bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. ilhankarakoc68@mynet.com.

sanırım oğlunuz bir çok hastalık nedeniyle size en az %70 verir diye düşünüyorum ama bu muanye edeceğin yere doktor kararı ve hesaplama ondadır ama biz net bir şey söylemeyiz onun için size tahmin olarak söylüyoruz tabiki rastgele kafana göre değil. her ayrı hastalığı %'i çıkar ve oranla genel %'i size verir.bilen arkadaşlarımıza size yardımcı olur. geçmiş olsun diliyorum.

Forumları incelediğimde gördüm ki polinöropati nedeniyle % 51 alan da var % 61 alan da. Neye göre veriliyor bilemiyorum.

Not: işgücü kaybına nedne olan tüm durumlar sakatlık oranı cetveli'nde tek tek bulunur ve sonra bunlar balthazard formülü ile toplanarak toplam rapor oranı hesaplanır.

Üst Alt