Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Oğlumu kaynaştırma için okul öncesi eğitime yazdırdım. Para talep ediyorlar..?

ferdi4141

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Ogluma ram dan kaynastirma egitimi almalı okula kaydını yaptırın diye belge verdiler 4 yasında okula kayıt yaptırmazsam günlük 15 tl cezası var dendi kayıt yaptırdım kaynastırma alanların okul oncesi egitimleri zorunluymus fakat okul benden 180 tl aylık istiyor her ay meb ana okulu ozel degil mecburi isem nsden benden talep ediliyor zorunlu egitim ise bu durum ben 700 tl aylikla malulen emekliyim yardim lutfen..

kardeşim kaynaştırma okulu zorunludur evet ama aile ve sosyal politikalar bakanlığına başvur durumu izah et onlar sana yardımcı olurlar...

Yonetmelikte sehit , malül, gazi ve durumu olmayanlar demiş anaokulu yonetmeliginde malül sayilirmi 40 gectigi icin yoksa ram yonetmeliginde kaynastırma ogrencileri zorunlu egitime tabidir diyemi bas vurayim.

kardeşim git durumu anlat ve deki ben malül emekliyim 700 tl maaş alıyorum bana bir çözüm üretmekte yardımcı olunuz de ordakiler seninle ingilencekler seninle... ama bir sorum var anne yaşıyormu onun geliri varmı.

tamam kardeşim... sen dediğimi yap sosyal aileler bakanı sana çözüm göstercektir en kötü ihtimal çocuğunuzun bütçenize uygun olan bir okula yada bütçe indirimi yapılmasını sağlarlar.... diğer arkadaşlara sesleniyorum malül emeklilik olmak işte bu kadar kötü o yüzden tavsiye etmiyoruz...

Üst Alt