Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Oğlumun raporu iptal oldu ve adresten düştü diye aylıklarımızı iptal etmişler!?

engellibir27

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
iyi günler 2022 nin başlarında oğlumun engelli raporu iptal oldu ama hiç birşey olmadan oldu aynı ikamette oturduğumuza ramen adresten düşmüş dediler geri yaptık tam 8 ay boyunca engelli bakım parası 2 ay boyuncada normal engelli maaşı alamadık ve onaylandı şuan normal engelli aylığı ve bakım parası alıyorum ama ondan önce borç harç la idare ettim kocam yok ve bunu bakım yerine izah ettim bana dediklerki borç harç et geri ödeme yaparlar ve halan ödeme yapılmadı ne kadar aradıysam bi sonuç alamadım acaba napmam gerek nereye gitmem gerek gerçekten zor durumda olduğum için borçlarım olduğu için o para bize iyi gelicek lütfen yardım edin nereye gitmem gerek

Bulunduğunuz ilçedeki sosyal yardım merkezine gideceksiniz orası çözecek sizine işi yani size evde bakım maaşı veren yer . Öncelikle maaşı neden kestiğini net öğrenin ve neden tekrar bağladığını onların hatasından kaynaklanan bir durum ise mutlaka aradaki ödenmemiş miktarı öderler ama maaşın kesilmesine neden olan haklı bir sebeo varsa odemezler

Üst Alt