Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Oğlumun raporunu yeniliyorum, heyete daha girmedim. Sorun çıkar mı?

feyyazduran

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar oğlum 6 yaşında 3yıldır bakım ücreti alıyoruz şuandada bakıma muhtaç okulada gidemiyo konuşması yok halen bez bağlıyoruz yatalak değil ama yiyip içmesinide biz yapıyoruz yani ihtiyaçlarını kendisi karşılayamıyor rapor yeniliyorum psikiyatriden yüzde 70 verdiler heyete daha girmedim sorun çıkarmı saygılar

otistik diye bişey demediler konuşamadığı için zihinsel proplemide tam olara anlayamıyoruz ama psikoloğa girdiğimizde davranışları 18 19 aylık çocuk davranışı hareketi gelişimi şeklinde

geçmiş olsun siz ne gibi sorun arıyorsunuzki hiç bir sorun çıkmaz hı diyorsanıki almakta olduğumuz evde bakım maaşına bir sorun çıkarmı diye şöyleki alacağınız rapor ağır özürlü ibaresi evet olmaz ise almakta olduğunuz evde bakım maaşı kesilir bunun dışında hiçbir sorun olmaz

bende onu söylüyorum bazen doktorlar heyette ağır özür kısmına hayır yazıp geçiyo başımada geldi tartışarak evet yazdırdım yoksa bakım parası alamıyoruz heyetteki doktorları anlamak derdini anlatmak çok zor oluyo bazıları senin çocuk sağlıklı gözüküyo falan diyebiliyo ama herşey gözüktüğügibi olmuyor

feyyazduran;

Çocuğunuza konulan teşhis nedir, yüzde kaç oran verildi?

Üst Alt