Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

OGM düz memur maaşı ne kadar?

Konular
8
Reaksiyonlar
0
Tecrübeli arkadaşlar, dün kurumu ziyarete gittim. Malum lojmanlar dolu denildi ve ev bakmaya başladım. Kiralar küçük bir ilçe olmasına rağmen 500-600 + doğalgaz olmadığı için yakıt parası(150-200 TL arası). Ufak bir hesaplama ile kira en kötü 650-700'e maal olacak. Önlisans mezunu düz memur olarak göreve başlayacağım. Alacağım net maaş ne kadar olacak? Bilgili abiler yardımcı olursa sevinirim.

İşteGidiyorum

bende de aynı sıkıntı var..ben edirne-keşan a atandım..lojman sordum yok dediler..maaş 2300 tl civarıymış..internetten araştırma yaptım bende, en kötü 650-700 tl kira..edirne keşan küçük bir yer olmasına rağmen kiralar böyle..ee birde eşya lazım v.s..ne yapacağımı bilmiyorum bende...benim kurumun 8 engelli kontenjanı vardı...belki biriyle ortak ev tutabilirim..eğer ortak ev kiralayamazsam..nasıl geçinicem ki? :( çünkü heray 1500 tl borç ödemem var..2300-1500( banka borç ödemem)+750(kira)=2,250 tl yapar..geriye maaştan 50 tl kalır..ee mutfak masrafım,harçlığım onları napıcam? :(

2400 TL den düşük memur maaşı yoktur..

Valla hocam bendede sıkıntılar var. Şu maaş konusunu netliğe kavuştursak en azından hesabımızı kitabımızı ona göre yaparız :( Bekar yaşayacağız mecbur. Yok mu tecrübeli birisi maaşı söyleyebilcek?

ortaöğretim 2400 civarı, önlisansda yaklaşık 100-150 daha fazla olur,göreve başladığınızda mesela ayın 1inde başladınız, ayın 15inde bir tam maaş ve ayın 15 ine kadar çalıştığınız zamanı alırsınız. eşyalar ikinci el alabilirsiniz ilk başladığınızda biraz sıkıntı olur ama dayanmaya çalışın.

Son düzenleme:
Uygun fiyatlı misafirhaneler olabilir onları da araştırın en azından yakıt-su-elektrik gideri olmaz.

Üst Alt