Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

OGM'de çalışıyorum. Lojman ve yol masrafı konusunda ne yapabilirim?

Konular
15
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar

merak ettigim bir konu var bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirm

şu an ogm de çalışıyorum ekpss ile atandım şeker tansiyon kolestrolüm var ama şöyle bir durum mevcut işletme ile şu an ki misafirhane arasında her gün 3 tl gidiş 3 tl geliş olmak üzere 6 tl vermekteyim ve merkezde görevli oldugum için yolluk yazılmamakta yani ayda 180 lira haybeye gitmekte yolluk yazılması için işletme dışında bölge ile konuşabilirmiyim??

birde işletme müdürü bana lojmanın kalmadıgını söylemekte merkezle aram uzak oldugu için lojman olmadıgı için istersem ev kiralayabilecegimi söyledi ancak kış mevsimi oldugu için kiralık ev bulamıyorum lojman için ne yapabilirim sizce??

şimdiden teşekürler

bunun için yapacak herhangi bir şey söz konusu değil sonuçta yol ücreti bunu tüm memurlar veriyor . onlardan özlük olarak bir farkımız yok lojman yok ise kiralık ev bakacaksınız .
kolay gelsin

Ben ankarada yaşıyorum ve serbest kartım var. İzmirdede olduğunu biliyorum neden serbest kartınızı kullanmıyorsunuz.

saygılarımla

ancıl doğru diyor engelli kartınızı alın yollukla uğraşmayın :)
amaç lojman almaksa ogm de çok zor :)

Üst Alt