Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

OGM'ye atandım. Kadro derecem 1/8 mi olacak?

Konular
8
Reaksiyonlar
0
Benim atandığım kurumun kadro derecesi 8 olarak gözüküyor. Şimdi ben kuruma gittiğim de 8/1 olarak mı başlayacağım? ÖNLİSANS mezunuyum..

O olay çok karışık. Benimkinde de 5 yazıyordu. Evrakları verirken sordum mühendisler 8/1 den başlıyormuş. Dedim o kılavuzdaki 5 ne o zaman. O çok karışık dedi. İmalı bakışlarımdan sonra anlatmaya yeltendi ama pek olmadı. O 5 aslında devletteki dereceniz gibi bişey ama 8 sizin memuriyetteki dereceniz gibi tarzında bişeyler geveledi. Anladım ki oda bilmiyor :D

Kadro dereceniz öğrenim durumunuza göre değişir

PQOA4b.png

Osym klavuzunda yazanlara aldanmayin. Life in ekledigi tabloyu inceleyin. Onlisans 10/2 den basliyor

merhaba arkadaşlar bende ogm ye atandım önlisans mezunu olarak. ayrıca lisede anadolu teknik lisesi bitirdim 1 yıl hazırlık sınıfı okudum . bir arkadaşım 2014 atamalarında atandığı zaman Anadolu lisesi bitirdiği için mezun olduğu okuldan bir belge alıp kurumuna vermiş ve derecesi 1 kademe düşmüş acaba benim içinde aynı şey geçerli midir

Üst Alt