Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Öğrenci olduğumu belgelersem Yetim maaşı yersiz ödeme borcu silinir mi?

jokzilla

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar ben 2014 üniversiteye başladım (önlisans / 2 yıllık) öğrenci belgem ile başvurdum yetim aylığım bağlandı üniversiteyi bırakma kararı aldım son sene (bölümün ataması zorlaştığı için) sınavlara girmedim.. okul uzadı ben gidip kaydımı sildirmedim maaşım kesilmedi devam etti.. Öğrenci belgemi vermiştim yada vermeden sistem otomatik algılayıp bağlamıştı tam hatırlamıyorum mesele zaten bağlanması ve devam etmesi şimdi bu aldığım paralar bana yersiz ödeme olarak borç olarak geldi annem ve kardeşimin maaşından düşüyor..

kaydımı sildirince başarı durum belgesi verdiler lise diplomamı da geri aldım. Orada Kayıt:13/10/2014 - Kayıt Silme/ Ayrılış tarihi: 14/08/2017 şimdi sgk çalışanı dedi ki öğrenci olduğunu kanıtlarsan kurtarabilirsin benim bu belgeyle kurtarma ihtimalim var mı? kayıt silme olduğu için daha da borç çıkarmasınlar? harç ücretini yatırmamıştım pasif öğrenci olarak gözüküyordum bu sorun olur mu?

aslında bütün sorularım aynı bu belgeyle öğrenci olduğumu kanıtlayıp sildirebilir miyim? Madem geri isteyeceksin niye veriyorsun daha da zor duruma sokuyorsun benden milliyetçisi yok ama şimdi anarşist gibi birşey oldum çıktım..

Üst Alt