Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Öğrenci veya mezuniyet belgesi olmadan vize işlemlerimde sorun çıkar mı?

Bayan

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Merhaba 20 yaşında yürüme engelim bulunmakta açık öğretim lisesi mezunuyum yeşil pasaport için başvuru yapacağım babam memur emekli derecesi iyi ben işlemler sırası yeni tc kimlik çıkarttım ,sağlık raporum , harç yatırdığıma dair makbuz,babamın derecesini gösteren belge hepsi tamam ama öğrenci değilim bu bir sorun çıkarırmı öğrenci belgem eksik mutlaka mezun olduğuma dair belge çıkartmalımıyım

25 yaşın altındakilere öğrenimi devam ettiği sürece verilir. Siz okulu bitirmişsiniz, mezun belgesine gerek yok. Başvuruya giderken tam teşekküllü devlet hastanesinden aldığınız yürüme engeliniz olduğunu gösteren raporla başvurmanız gerekiyor. Babanızla ikamet ediyor, bekar ve işsizseniz yaş sınırlaması, okul sınırlaması olmaksızın sadece raporla müracaat etmeniz yeterli.

Benim tc kimlik ,sağlık raporum, işte çalışma emeklilik derecesi yazısoda tamam ,Ödeme dekontu tamam öğrenci belgemi götürmeyeceğim fakat 20
yaşındayım akli dengem yerinde muavakatnamede isterlermi sizce

Üst Alt