LORD_55100
Merhabalar, hocam bir kereye mahsus tayin olayı benim görebildiğim kadarı ile artık ya yok yada mahkeme usulü ile mümkün olabiliyor.
yani ben 2 kez dilekçe yazdım ikisindeden de (hani bir kereye mahsus tayin ile ilgili yazı da vardı ya onu da ekledim) ve olmadı redddeildi.
Ancak gecerli bir raporunuz varsa , bu rapor ile evet mazeret tayinlerine başvurabiliyorsunuz ve sanıyorum bunda şu kadar hakkınız var gibi belli bir sayıda yok. çünkü iki kez başvurdum . hatta daha çok kez başvuru yapılabiliyor.
buda şöyle oldu. mesela ben istanbuldan ailemin ikamet ettiği ile (yanına) tayin gelmek istedim ancak beni ilçeye verdiler ki hala bu ilçedeyim. ilk mazeret atamasına başvurum adaylık döneminde idi ve gerçekleşti. tayinim yapıldı yani.
sonraki mazeret atamasına yine başvuru yaptım ancak bu defa istediğim yer gelmedi.
şuan adaylığım kaldırıldı. ancak zaten bulunduğum ilçede okul müdürümden yani aslında amirimden çok memnun olduğumdan hem de raporumun süresi bittiğinden başka başvuru yapamadım.
ama dediğim gibi şimdi şurda bir evim olsa idi belki de herşey istediğim gibi diyebilirdim tabi , can sağlığı ve her zaman Allaha şükredebilmek temennisi ile.