Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Öğretmen atamasında, raporda nelere dikkat ediyorlar?

Sabayrak05

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaslar.ekpss ile ogretmen atandigimizda verdigimiz raporda ayakta calisamaz ibaresi olmasi sorun olurmu.raporda memur olur yaziyor ama.ayrica aday memurken ekpss ile ogretmen atamasi olsa sorun olurmu.tesekkurler

benim bilgilerime göre memuriyete atanmışsanız belli süreler için meb e öğretmen olarak atanamamaktasınız.
dilerseniz bu bilgiyi cimer aracılığıyla meb insan kaynakları g.m. ye teyit ettirebilirsiniz. farklı hükümlerin olması durumunda meb duyuru ve prosedürlerinde yer alan hükümleri baz alınız.
diğer sorunuza gelince,

öğretmenler almış oldukları engelli raporlarına ek olarak,atanmadan önce "türkiyenin heryerinde öğretmenlik yapabileceklerine dair" veya " türkiyenin her yerinde öğretmenlik yapmak için herhangi bir engel bulunmadığına dair" [ibareler için meb insan kaynaklarına danışınız] ayrı bir rapor almaktadırlar.

Sabayrak05

heyet raporudur. ancak oran çıkmıyor bu raporda.
tek tek hekimleri geziyorsunuz ve gezdiğiniz hekimler tetkik isteyebilir veya bazı hastaneler birbirinden farklı işlemler uygulayabilirler
(muayene ve tetkiklerde randevulu çalışarak sorunlara yol açabiliyor.)

ayrıca engelli raporunuz ile bu raporun alınacağı hastane [bazı durumlar haricinde] aynı hastane olmak zorunda.

kar&yağmur

Ama devlette memur olarak calisan birinden niye istesinlerki.ilk atama degil.ayricara raporda memur olur ibaresi var

kar&yağmur

Evet inceledim tesekkurler.peki bu alinan ogretmen olur raporunda oran veya bir onceki rapotlrumuzu sikintiya sokacak bir durum olustururmu.siz almismiydiniz

oran çıkmaz [üstte belirtildi]
diğer sorunuzun cevabını bilmiyorum. evet ben aldım.

Heyet raporunuzun ornegini paylasmaniz mumkun mu hocam.ogretmenlik icin aldiginizin.

kar&yağmur

Hocam o kisimlari karalasanizda olur.yada ust kismi kirpin atin.uygunsa.bana ordaki ozur durumu vede karsiligindaki yazilanlar onemli..
Geeekirse telimi veriyim oraya atin

Sabayrak05

malesef uygun değil. ancak yardımcı olabileceğim başka birşey varsa yazabilirsiniz.yapabileceğim birşeyse,zaten insanlara yardım etmekten hoşlanan biriyim,seve seve yardımcı olurum yapabileceğim birşeyse.

Üst Alt