Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Öğretmen olarak atandım, ama raporumun aslı yok. Ne yapabilirim?

medusa0102

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
iyi geceler benim size bir sorum olacaktı ben özürlü personel sınavında adana ya ögretmen olarak atandım bugün basvuruya gittigimde raporumun aslı olmadıgı için kayıt yapmadılar. raporun aslını istiyorlar bende hastaneden aslı gibidir sekli var bunu kabul etmiyorlar bu raporun aslını hastaneden alabilir miyim öyle bi hakkım var mı. yada bu raporu nasıl noterden onaylatabilirim böyle bi hakkımda var mı şimdeden teşekkürler iyi geceler

aynı sorun bendede var . hastanede aslı yoktur.. ılla ası dıe tutturdugu ıcın kurum bastan alıcaz raporu..buda 1 hafta surer malesef..

olur mu ya hastanede aslı var fotokopisini cekip aslı gibidir yapıp verdiler gözlerimle gördüm raporumu

bende de aynı sorun vardı.(aslını bularak hallettim)

hastaneden kesinlikle raporun aslı cıkmaz. bana hastane tarafından söylenen: verdiğimiz rapor bilmem kaç yılının kaçıncı ayına kadar. bu tarihten önce ne bu hastaneye ne de baska bir hastaneye özürlü sağlık raporu için basvuramazsınız. sağlık bilmem ne kuruluna rapor oranı ile ilgili itiraz dilekçesi yazacan cevap gelecek tekrar saglık kuruluna gireceksin ve yeniden rapor alacaksın. ama bu dedikleri kaç gün sürer bilemem. hastaneden bana dedikleri aslı gibidiri kabul etmeleri lazım tekrar rapor verilmez.

Üst Alt