Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Öğretmen oldum. 2022 maaşımı nasıl kestirebilirim?

seca

Üye
Konular
48
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar başlıkta da yazdığı gibi öğretmen olarak atandım. 2022 maaşım otomatik kesilir mi yoksa benim kestirmem gerekir mi?

Ya arkadaşlar birisi cevap versin lütfen bu işi nasıl halledebilirim

seca

Hayırlı olsun. Evet 2022 maaşını kestirmen gerekir. Sen işini sağlama al ve arayıp memur olduğunu işe başladığını şöyle. Yoksa yatan 2022 maaşını ileride faizi ile geri alırlar.

Sizin kestirmeniz gerekir haber vermeniz gerekir sdyv e çünkü sdyv ile sgk ayni degil birinin gördüğünü diğeri göremiyor

seca

atandıgınızı bu sebeplede 2022 alma şartnı kaybettiğinizi b,ld,ren bi dilekçe verın kesılsın.işinizi saglama alın.

Hocalarım ben ekpss den sınava girmek istiyorum hifelsefe grubu öğretmeniyim okbli olmak öğretmenliğe engel midir öğretmenlerin girdiği sınav hangisi oluyor normal kpss midir

Engel midir bilmiyorum ama bununla ilgili zaten senden rapor isteniyor bildiğim kadarıyla. Yani öğretmenlik yapabilecegine dair ayrıca bir rapor isteniyordu, o raporda OKB ile ilgili bir sorun çıkmazsa yaparsın. Hastalığını bilmemekle birlikte ben engel olacağını düşünmüyorum. Engelli memur yada öğretmen olabilmen için ekpss sınavına girmeniz gerekmektedir normal kpss ye değil.

herhangibir şey yapmana gerek yok onlar zaten maaş kesmek için bahene arıyorlar.....

Üst Alt