Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Öğretmen olup cihaz kulanan var mı?

elif canan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
öğretmen olmama az bir zamn kaldı inş.sınf ortamında rahat kullabileceğim kalabalık ortamda performansı yüksek cihaz...
ne tavsiye edersiniz?
50-55 db kayıp için.

Her iki kulakta da kullanmak üzere:
1- Adaptif mikrofonlu ve yarım direksiyonel özelliği olan,
2- Cihazların birbiri ile haberleşebildiği,
3- Manuel olarak programlanabilen,
4- 2. programa NAL-NL2 ile program yapılabilen bir cihaz öneririm.
Opsiyonel olarak: Mikrofon bağlantı özelliği olan bir streamer.
Öne​mli: Sınıfa benzer bir ortamda denemeden almayın!

adaftıf mıkrofon yarım dıreksıyonel ozellıgı olan demıs doktor bey
vah anam vah ıste tek kulak duyanlara surprız mujdenın tersı umıdı kesın duymaktan gıbısıne cıkarttım ben cok ılerı kayıplılar ıcın
adaftıf dıreksıyonel ıyı oluyo da yarım donen arkanızı duymayın oluyo galıba

ogretmenımızın kaybı nasılsa orta kayıp herbı cıhazdan verım alırda
rahat duymak ıcın nerden baksan 10 000 lıraya kıymak lazımmıs

elif hanım hangi cihazı,hangi markayı alırsınız alın,ama mutlaka deneme süresi isteyin,birde ayarları çok önemli bunlara özellikle dikkat edin,dünyanın en iyi markasınıda alsanız eger kaliteli ayar yaptıracak personel bulamazsanız çok sıkıntı yaşarsınız,öncelikle bunlara dikkat ediniz,ve pazarlık edin mutlaka,fiyatlar bu ara çok düştü,geçmiş olsun size.

intertoon a510 hpg modelini deneyebilirsin kanal içi dısardan görülmez emsallerine göre çok çok uygun ve kaliteli 12 kanal 1500 lira 500 lirasını devlet ödüyor ve 80 db kadar kullanabilirsin

muhendıs ben cıddı cıddı bu ıntertonları dusunurum
senın cıhazda gurultu azaltması varmı bu ara

evet var skufe intenette özellikleri ile ilgili katologları var bakabilirsin..bende araştırdım bayağı en uygun özelliikli cihazlar intertoonun sanırım simens 4 kanallı cihaz da denedim hiçbirsey anlamadım ve fiyatı 2500 liraydı şimdilik bundan memnunum

ben öğretmenim .6 yıldır işitme cihazı kullanıyorum.sol kulak 115 db , sağ kulağımda 53 db kayıp var.
ilk cihazım interton kulak arkası idi.
ikinci kullandığım cihaz otıcon acto kanal içi .
üçüncüsü wıdex real kulak arkası .
dördüncüsü phonak audeo ( cros teknolojili )

sınıf ortamındaki öğrenci sayısı önemli rol oynar.
interton kullanırken 42 öğrencim vardı .
otıcon kulak içi kullanırken 38 öğrencili bir sınıfım oldu.
sonra tayinim 10 öğrencili bir köye çıktı .
interton ile hiç bir sıkıntı yaşamadım.çünkü cihaz dijital olmasına rağmen üzerinde manuel ses kontrol düğmesi vardı.
otıcon kulak içi ve wıdex real de ses kontrol düğmeleri olmadığı için gürültülü ortamlarda ( teneffüslerde ve derse başlarken ) zorlandım.
size tavsiyem üzerinde manuel olarak ses kontrol düğmesi olan bir cihaz alın.

Üst Alt