Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Öğretmenim. 10 ay önce bi trafik kazası geçirdim, %5 rapor verildi. Tazminat..?

rokyaz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Meraba ben 10 ay önce bi trafik kazası gecirdim. Öğretmenim ve 24 yaşındayım. Ehliyetsiz küçük bi çocuk bize çarptı haliyle karşı taraf 8/8 kusurlu. kafatasımda kırıklar var, sağ el bileğim kırıldı 40 gün kadar alçıda kaldı. en önemlisi de yüzüme cam patladı yüzümde 10 cmlik belirgin iz var. 15 gün hastanede yattım 2 ay çalışmadım. %5 raporum var. raporumu kendim aldım fakat sonraki işlemler için uğraşmak istemediğim için bi şirkete vekaletimi verdim. aldığım tazminat sonrası %20 sini bu şirkete vericem. maaşım:2250 yaşım 24 ve raporum %5. tahmini ne kadar tazminat alabilrim yardımcı olursanız çok sevinirim.

Vekalet verdiğin şirket bir rakam söylemiştir. Farklı farklı hesaplama yöntemleri var ama kısaca bir formülü var bunun kaza tarihindeki maaşın lazım ilk önce

kaza tarihindeki maaşım 2250 ydi nedir acaba hesaplamanın formülü?

Trafik Kazasından Dolayı Tazminat İçin İbraname Gelmedi?

merhaba arkadaşlar trafik kazası sonucu %5 raporum var. Sigorta takip işi yapan bi şirkete vekalet verdim. ocak ayında raporumu verdim 3 hafta önce beni arayıp axa sigortanın 51 bin liraya onay verdiğini 1 haftaya kadar ibranamenin geleceğini söylediler. İbraname gelecek ben hesap numaramı yazıcam imza atıcam 1 hafta içinde yatacakmış. 3 hafta oldu ibraname hala gelmedi. Bu kadar uzun surer mi bi fikriniz var mı? Lütfen yardımcı olur musunuz? herkese çok geçmiş olsun.

kendin axa sigorta arasana tc numaranı ver aradığında hasar dosya bakan memurdan bilgiyi almak en kesitme yoldur ne kadar yatacağını ne zaman yatacağını öğrenirsin seninde arama hakkın var

bu hafta da haber gelmezse arıycam. Her yerde aktüel hesaplandıktan 1 hafta sonra paranız yatar yazıyo ama 3 hafta oldu. teşekkür ederim.

Sigorta şirketlerinde bu aralar ödeme yönünden problemler var ödeme günü verilmiştir büyük ihtimal

Bana bi ödeme günü verilmedi arayip sorsam sadece tc vermem yeterli mi acaba? Axa Sigorta online takibe baktım dosya numarasi falan istiyo

Arayın sigorta şirketini t.c. kimlik numaranız veya plaka vermeniz yeterli olur.

Üst Alt