Arkadaşlar, ben aranıza yeni katıldım ancak uzun süredir siteyi takip ediyorum ve bana her konuda faydanız dokundu..çok teşekkürler hakkınızı ödeyemem özellikle Bülent Bey'in yorumları, verdiği örnekler çok faydalı oldu..yürekten minnettarlığımı sunuyorum.. Ben 11 yıllık öğretmenim.Polio sekeliyim..2009'dan beri de artroz-osteoporoz tedavisi görmekteyim.Son 7 aydır raporluyum..ayakta uzun süre kalınca ağrılarım artıyor. yani anlayacağınız mesleğimi sürdürebileceğimi zannetmiyorum..Milli eğitime masabaşı memur olarak geçmeyi düşünüyorum..çünkü okuldaki aktiviteler hastalığımı daha çok arttırıyor..
geçenlerde hastaneden yüzde 40 oranında 'uzun süre ayakta kalamaz' ibareli bir rapor aldım..bu raporla memurluğa başvuracağım. Öğrenmek istediğim süreç nasıl işleyecek? Kurumlararsı geçiş mi yapmalıyım?Dilekçeyi nasıl yazayım? Hak kaybına uğrar mıyım?
Maaşım düşer mi?
Emeklilik durumu değişir mi?
Erken emeklilikte memur emeklisi ile öğretmen emeklisi arasında fark olur mu?
Bakanlıktan muvafakatname gelmesi gecikir mi?
çok soru sordum hakkınızı helal edin..Rapor izin sürem iki hafta sonra doluyor.. sorularımı kısa zamanda yanıtlarsanız çok büyük bir iyilik yapmış olacaksınız çünkü gittiğim yerlerden sağlıklı yanıtlar alamadım.. kimseye güvenemedim.. size güveniyorum ancak..
teşekkürler..
geçenlerde hastaneden yüzde 40 oranında 'uzun süre ayakta kalamaz' ibareli bir rapor aldım..bu raporla memurluğa başvuracağım. Öğrenmek istediğim süreç nasıl işleyecek? Kurumlararsı geçiş mi yapmalıyım?Dilekçeyi nasıl yazayım? Hak kaybına uğrar mıyım?
Maaşım düşer mi?
Emeklilik durumu değişir mi?
Erken emeklilikte memur emeklisi ile öğretmen emeklisi arasında fark olur mu?
Bakanlıktan muvafakatname gelmesi gecikir mi?
çok soru sordum hakkınızı helal edin..Rapor izin sürem iki hafta sonra doluyor.. sorularımı kısa zamanda yanıtlarsanız çok büyük bir iyilik yapmış olacaksınız çünkü gittiğim yerlerden sağlıklı yanıtlar alamadım.. kimseye güvenemedim.. size güveniyorum ancak..
teşekkürler..