Değerli arkadaşlar 2007 yılından beri Sınıf Öğretmenliği yapıyorum. İşe başlarken herhangi bir şekilde özürlü raporu almadım. Yani sağlam olarak işe başladım ancak heyetten aldığım işe başvuru raporunda "sol elini kullanamadığı durumlarda öğretmenlik yapabilir" yazıyordu. Özürlü ehliyet alımı sırasında sitenizle ve siz değerli dostlarla tanıştım. Şimdi sizlere bazı sorularım olacak;
1- Ehliyet için aldığım raporda % 55 yazıyordu. Ben devlet hastanesine gidip (doğuştan engelliyim) özürlü raporu alabilir miyim?
2- Aldığım özürlü raporunun yüzdelik dilimi en az kaç olmalı?
3- Bu raporu aldıktan sonra kazanabileceğim haklarım nelerdir?
4- Bu raporu aldıktan sonra öğretmenliğim açısından bir sorunla karşılaşır mıyım ya da bazı haklarımı kaybeder miyim?
Sorularıma cevap verecek arkadaşlarıma şimdiden en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Vereceğiniz cevaplarda yardımcı olması amacıyla sol elimin fotoğrafları da alttadır...Teşekkürler...
1- Ehliyet için aldığım raporda % 55 yazıyordu. Ben devlet hastanesine gidip (doğuştan engelliyim) özürlü raporu alabilir miyim?
2- Aldığım özürlü raporunun yüzdelik dilimi en az kaç olmalı?
3- Bu raporu aldıktan sonra kazanabileceğim haklarım nelerdir?
4- Bu raporu aldıktan sonra öğretmenliğim açısından bir sorunla karşılaşır mıyım ya da bazı haklarımı kaybeder miyim?
Sorularıma cevap verecek arkadaşlarıma şimdiden en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Vereceğiniz cevaplarda yardımcı olması amacıyla sol elimin fotoğrafları da alttadır...Teşekkürler...