Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Öğretmenim, tayin için ne tür bir rapor almam gerekecek?

Konular
55
Reaksiyonlar
14
merhaba,

engellilik durumuna bağlı yer değişikliği için önceki raporum bitmiş olduğu için il mem başvrumu kabul etmedi ,daha doğrusu bunu onlara danıştığımda bununla başvuru yapamazsınız dediler. bende yaz dönemi tayini olduğu halde başvuru yapamadım.

peki şimdi ben engelli raporu için mi başvuru yapmalıyım yoksa durum bildirir rapor için mi ?
(NOT: durum bildirir raporlar daha erken çıkıyor)

bu konuda bilgisi (tecrübesi) olan varmı?

http://personel.meb.gov.tr/meb_iys_...646_2021_YarY_YYl_Tatili_Mazeret_Duyurusu.pdf
Bence yeni kılavuzu bekle geçen seneki üstteki kılavuzda "Açıklama : Covid-19 salgını nedeniyle Sağlık Bakanlığınca alınan tedbirler kapsamında
01.01.2020 tarihinden itibaren sonlanmış veya sonlanacak süreli engelli sağlık kurulu raporları
geçerli kabul edilecektir"
Diyor belki bu senede aynı şekilde raporun geçerli sayılır

ah hayır ...

çünkü bende daha güncel bir bilgi mevcut. yani geçtiğimiz ağustosta ki yer değişikliğine başvru yapamadım çünkü en sonki kılavuzda benim eski raporu saymadılar.

evet, sizin linkini paylaştığınız duyuruda o öyleydi ama ondan sonraki yer değişikliğinde öyle olmadı hatta saçma sapan bir gelişme vuku buldu o da önce raporu saymadılar , neden sonra sağlık bakanlığı bir duyuru yayınladı ve eski raporların tarihlerinin uzatıldığını duyurdu. ilginç olan şu ki bu sağlık bakanlığının duyrusu mebin tercihleri kapattığı tarihlere denk geldi.

ve işin kötüsü ağustostaki yer değişikliğinde öğretmenler daha avantajlı çünkü il-ilçe emri çıkabiliyor ve konenjanlarda sanıyorum daha fazla.

Üst Alt