Ben kayserinin bir zorunlu hizmet bölgesinde ortopedik engelli bir öğretmenim. Geçen yıl atandım ama şartlar biraz ağır özellikle kış uzun geçiyor. memleket bursa ve burada yalnız kalıyorum. zorlandığım yanlar çok fazla. komşulardan ihtiyaçlarımı karşılayanlar oluyor saolsunlar ama elden gelen öğün olmuyo o da zamanında bulunmuyo. bu yıl stajyerliğim kalkınca il dışı tayin için başvurdum daha doğrusu başvuramadım çünkü hiç bir kuruma özel yaşamımda aile desteğine ihtiyacım olduğunu anlatamadım. ağzımı açtırmadılar saolsunlar.
yardım edecek ihtiyaçlarımı karşılayacak biri olsa herşey daha güzel olacak ama ailemin yanıma gelmesi mümkün değil. öğretmenlik güzel seviyorum mesleğimi ama şartlar işte.
bana bu konuda tavsiye edebilecekleriniz varsa ben buradayım mesajlarınızı okumaya hazırım şimdiden teşekkür ederim.
yardım edecek ihtiyaçlarımı karşılayacak biri olsa herşey daha güzel olacak ama ailemin yanıma gelmesi mümkün değil. öğretmenlik güzel seviyorum mesleğimi ama şartlar işte.
bana bu konuda tavsiye edebilecekleriniz varsa ben buradayım mesajlarınızı okumaya hazırım şimdiden teşekkür ederim.