Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öğretmenler EKPSS puanları sonrası fikir sahibi olma adına buraya
Herkes için hayırlısı neyse o olsun.. girenler puanlarını yazarsa fikir edinmiş oluruz.. diğer konulara baktım sadece öğretmenlere ait konu bende sadece okuyup geçiyordum ancak üye olup katkıda bulunmak istedim .. eminim sınava giren herkes siteye bakıyordur.. bi kaç site var zaten buraya da uğrar herkes.. ( site yönetimini veya siteden herhangi birini tanımam yanlış anlaşılmasın..)
Benim için değil sadece arkadaşım... lisans sıralaması açıklanıyor öğretmen sıralaması herkesin merak ettiği konu .. ayrıca lisansları da etkiliyor tercih aşamasında.. umarım lisans aşamasından önce öğretmen ataması tarihini açıklarlar..
bu bloğa yüklenelim
arkadaşlar öğretmenliği bekleyelim boşuna memurluk verip arkadaşların hakkını yemiyelim sonuçta mesleğimiz var
duyarlı olmak lazım kul hakkı malum yükü ağırdır.
herkes umutlu ama herkes mutlu değil
saygılarımla...
2014 puanıyla 3 atama oldu branş kontenjanı olmuyor 100 alacağız diyorlar ilk 100 öğretmeni branşa bakılmadan alıyorlar (iibf mezunları hariç) öğretmenlerin hepsini almışlar son atamada. bu defa kaç atama olur bilinmiyor
Merhaba arkadaşlar 96,4 puanla 18. oldum. Bölümüm Bilgisayar Öğretmenliği yalnız puanıma sevinemedim bile. Nedeni ise raporumun eski tarihli olması. Malum rapor oranları düştüğü için engel durumum %40 ı geçmiyor. Engelli kpss den memurluk benim için hayal gibi duruyor. Herkesin hakkında hayırlısı olsun Allah herkesin gönlüne göre versin.
Merhaba arkadaşlar. Hepimize geçmiş olsun. Öğretmen adayları içinde en az puanı ben almışım galiba)
Puanım 70 . Acaba öğretmenler arasındaki sıralamamızı öğrenme şansımız var mı?
kardeşlerim hocalarım hiç şüpheniz olmasın hepimiz yerleşeceğiz geçen yıllarda da bu yılda hiç bir öğretmen arkadaşım boş kalmadı atandı
sadece biraz metanet sabır gerekiyor herkesin puanı iyi
zaten 250-300 öğretmen var topu topu yani hiç sıkıntı yapmayın
Puanım 83,5. Öğretmenlik için tercih yapmayı düşünüyorum. Umarım lisans memur kadrolarından önce öğretmenlik alımları olur. Lisans memur kadrolarından tercih yapmak istemiyorum. Bu konuda kararsızlık yaşıyorum. Öğretmenlik kadrolarının daha önce açılması için neler yapabiliriz arkadaşlar
atanırsın kardeşim hiç şüphen olmasın dediğim gibi 400 kişi falan ilk atamada alınır geri kalanda 60-70 arasıda şubatta alınır
hiç problem yapma puanın çok iyi
öğretmenlikte puan önemli değil sadece puan ilk atamada önemli
şubatta geri kalan kaç puan varsa alıyorlar zaten
kimseyi çok fazla dinlemeyin
bana 400 den fazlaymış gibi geliyor öğretmen sayısı. ama inşallah dediğiniz gibidir de atanırız . bende çok umutluyum. hükümetin de değişmesiyle illaki bizede bi faydası olucaktır. böyle zamanlarda alımlar kat kat artıyor çünkü.
benimde puanım 76.4 Candy16
memurluk için temmuz. öğretmenlik içinde kesin olmamakla beraber eylül ekim deniyor.
@ockvan
böyle güzel yazılar görünce mutlu oluyorum ben...
İlk atamalar normal öğretmenlerle birlikte yapilacak yani KPSS eğitim sınavı sonrası sonuçlar açıklandıktan 2 hafta sonra olacaktır. Kimse şüphe etmesin ya bu aramada yada şubatta hepimiz atanacagiz. Gecen yıllarda bekleyen öğretmen yok ve sayımız az bir defada herkesi yanı 400 sayı atarlar kimseyi dinlemeyin sabir ve umutlu olun yeter
Saygılarımla
Yer önemli değil kardeşim atandıktan 1yada 2 yıl sonra bulunduğumuz ili değiştire biliyoruz hic kuskunuz olmasın gönlümüzu ferah tutun herşey iyi olacaktır.
Hayırlı olsun şimdiden
arkadaşlar öğretmen olarak atandıktan sonra da öğretmen olarak devam edebilmek için stajyer öğretmenlik ve yeni başka sınavlar geldi diyorlar. ekpss ile öğretmen olarak atanırsak bu aşamaları geçmemiz koly mıdır zormudur? bunları geçememe ve öğretmen olarak devam edememe ihtimalimiz yüzde kaç? bu da korkutuyor beni. sonra tercihimiz boşa giderse tekrar düz memurluğu seçebiliyor muyuz?