Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Öğretmenliğe atanırsak düzenli rapor yenileme var mı?

Konular
55
Reaksiyonlar
14
merhaba mevcut (engelli) raporumun süresi 1 yıl.
gelecek yıl ocak gibi bitecek.

öğretmenliğe atanırsam raporumu gelecek yıl ocak gibi yenilemek zorunda olacak mıyım?

yakups

hhhhhühhhh süperrrr :) :) hocam enerjime enerji kattınız valla Allah razı olsun.
geriye bitek resmi sonuçların açıklanmasını beklemek kaldı. :) :)

hocam burdayken şunu da bi yorumlar mısınız?

vergi indirimi de almak istiyorsak (maaşı kastediyorum) sanırım tekrar rapor almak gerekecekmiş. peki alınan bu rapor mesela %40 ın altına düşerse ne olur?

ve siz bahsi geçen bu indirim için işlem yaptınız mı hiç?

kar&yağmur 40 ın altına düşerse bir şey olmaz.Atama olup başladıktan sonra devlet senin raporunla ilgilenmez artık.O iş bitmiştir.Ben başladığımda otomatik vergi indirimi yaptılar ama yanlış bi uygulama olmuş normalde.Maliyeye başvurulması gerekiyormuş. Sen başvurursun olursa olur olmazsa sıkıntı olmaz.45 lira civarı maaşa etkisi oluyor.Çok önemli değil.

yakups

teşekkürler hocam , biraz gülümsetti. :) :) hakkaten çok düşükmüş.

son sorum inşallah: ben dil biliyorum yani yds den yüksek puan alabilriim ,biz dil tazminatı alabilmekte miyiz. (branşım ingilizce değil)
biliyorum oda çok düşük ama yinede sordum.
atanırsam bakanlığa dil tazminatlarının yüksek tutulması için ve böylece dil öğrenimine teşvik için başvuruda bulunucam ben.

kar&yağmurEvet dil tazminatı alabilirsin.En A B C diye ayrılıyo.Yüksek puan alırsan iyi olur.En azından değecek bir para almış olursun.

yakups

teşekkürler. 2018 de yökdilden 86 küsür puan almıştım. ama sanırım yökdil geçerli değil.
yds ye gireceğim.yada duruma göre toefl denenebilir.malum o daha çok dikkate alınıyor ve daha mantıklı dil ölçümünde.

teşekkürler.

Üst Alt