[FONT=sans-serif]Merhaba arkadaşlar Ben orta işitme engelli olarak MEB'e engelli memur kadrosunda 2010 yılında göreve başladım. 2018 GYS ile de 80 km uzaklıktaki bir ilçeye şef olarak atandım. Engellilere sağlanan bir defaya mahsus tayin hakkımı kullanmadığım halde bağlı olduğum İl MEM tayinimi yapmadı. Bu zaman zarfında Kamu Denetçiliği Kurumuna başvuru yaptım ve kurum lehime tavsiye kararı verdi. İl MEM yine yapmadı. Bunlar yaşanırken 2020 yılı haziran ayına formasyon aldım ve aynı sene TARİH bölümünden mezun oldum ve 2020 Ekim ayında EKPSS ye girdim. iyi de bir puan aldım. Fakat kontenjan azlığından şubat 2021'de ki atamada atanamadım. İl MEM 'in yaptığı haksız uygulamadan ötürü öğretmenliğe geçmeye karar verdim ama çevremdekiler de öğretmenliğe geçme diye telkin ediyor. Sizce Öğretmenlik mi yoksa şeflik mi? Şef olarak görev yaptığım 2 yıl da oldukça zorlu geçti ve 12 bölüme birden bakıyorum. Emrimde ise 3 yurt çocuğu ve bir çoğunun pskolojisi bozuk. Haliyle iş yükü bende. Öğretmenlik ile şeflik arasında kaldım. artıları ve eksilerini birde siz öğretmenler yani işin içinde olanlardan duymak isterim. Özellikle TARİH branşında görev yapan öğretmen arkadaşlardan bilgi ve tecrübelerini aktarmalarını isterim. Şimdiden teşekkür ederim.[/FONT]