Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Öğretmenlik tercihleri nasıl yapılacak?

aliozyurt33

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Öğretmenlik tercihi nasıl yapılacak.Bunu duyuracaklarmı.Branşa gör mi yoksa puana göre mi alınacak.

arkadaşım bende o soruyu sordum cevap gelmedi hiç bende seninle bildiklerimi paylaşayım sanırım meb açıklayacak kadroları ve meb üzerinden tercihlerimizi yapacağız bu süreçte memurlar.net i ve forumu takip etmemiz faydalı atamalar başlayınca buralardan duyurulur ben haziran gibi bekliyorum öğretmen atamalarının yapılmasını bakalım hayırlısı.bölüm nedir hocam senin?

tasarım ve konstrüksiyon öğretmenliği.teşşekkür bilgi için

rica ederim kardeş Allah gönlümüze göre verir inşaAllah ta atanırız.

benim okuduğum kadarıyla atama haberlerinden kesin olmamakla birlikte,branşlar belirleniyor,sonra kontenjanlar alımlar meb üzerinden gidiliyor ama genel memur alımlar içerisinde de öğretmen alımı mevcut o da bakanlıklar tarafından ihtiyaç duyulan öğretmen kadroları.tam incelemedim branş var mıdır yok mudur,heralde atama klavuzlarında mevcutur

Üst Alt