Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Öğretmenlik yapabilir raporu hakkında..?

okan_ses

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar

bugün milli eğitim müdürlüğüne gidip tercihlerimi onaylattım

ancak memur uyardı

ben bedensel engelliyim

dedi ki eğer atanırsan senden rapor isteyecekler dedi

gittim tam teşekküllü hastaneye hemen

ancak öğretmen olur diye bir rapor yokmuş

tam anlamadım ama tam teşeküllü heyet raporu fin dedi

bu raporu alacakmışım orda öğretmenlik yapabilir filn diyecekmiş

Ancak 160 - 180 tl ücret varmıış

yarın sabah gidip alacağım başvurcam haftaya çıkarmış rapor

Engelli olup da öğretmen olanlar

siz hangi raporu aldınız?

ücret ödediniz mi?

Bunu tüm memurlardan istiyorlar bu belgeyi siz sadece nörolojıden muayene olun .. Muayene 15.50 kş

Okan -ses sizden özürlü raporu istenmez çalışabilir raporu istenir

sağlıkçıyım atanmak için kendi kurumum yani sağlık bakanlığı 'memur olabilir raporu ' istedi ve bu yazıyı hastaneye kendi bildirdi.aynı yazı bana da gelince gidip hayete girdim ve raporumu aldım,herhangi bir ücret ödemedim ve raporum yine hastane tarafından bakanlığa gönderildi.
sizden de görevinizi yapabileceğinize dair rapor istenecektir,sıkıntı yok alırsınız .hayırlı olsun.

bende öğretmenim ve engelliyim... niye yapılamasın ki öyle bir kural mı var

Kurumunuz goreve basladiktan sonra bir ust yaziyla sizi hakem hastaneye Sevk ediyor. Siz de heyete giriyorsunuz heyet bu karari veriyor.Kurumunuza yaziyi hastane gonderiyor.basarilar

bende engelliyim ve öğretmenim.ama kpss ile atandım.ömss ile değil...engelli olarak görünmüyorum sistemde.engelli raporuma çalışabilir ibaresi ekletmiştm istenirse diye ama hiç istenmedi.

Allah yardım etsin inş iyi bi yere atanırsınız

Ankara'ya yakınsan Numune Hastanesinde bir şansını dene derim. Diğer hastaneler bana vermemişti. Numune'den bana öğretmenlik yapabilir raporu alabilmiştim o yıllarda... Atanırken elimde güçlü bir kanıttı bu. Numune Hastanesi daha objektif karar veriyor. Bir dene istersen...

HALİHAZIRDA engelli raporunuz varsa önce ekpss ye başvuracaksınız eğer sınavı geçer de öğretmen olarak atanırsanız kurumunuz sizden aşağıda belirtmiş olduğum şekilde sizden rapor isteyecek.selamlar..
devlet hastanesi sağlık kurulu sekretaryasına başvurduğunuzda "öğretmen olmasında sakınca yoktur" veya "öğretmen olarak çalışabilir" şeklinde rapor istediğiniz belirteceksiniz.onlar doktorları dolaşmanız için evrağı size verdiklerinde dolaştığınız doktorlara da durumu izah edeceksiniz.onlar hem engel oranınızı yazacaklar hemde kurulda öğretmenlik için engelinizin sorun teşkil etmeyeceğine dair kurul raporu yazıp size verecekler.hepsi bu

erdinc1972;

Ben raporu yeni aldım. Sizin dediğiniz gibi öğretmenlik yapıp yapamayacağımı da yazmalarını istedim. ama maalesef sekreterya böyle bir başvuru olmadığını vs. söyledi. netice olarak raporumu aldım. yüzde 47 oran var ve yapamayacağı işler bölümünde ağır,tehlikeli ve uzun süre ayakta durmayı gerektiren işler yazıyor. sorun olur mu?

kurumunuza teslim edin raporu.aksilik olursa zaten onlar size bilgilendirmede bulunacaklardır.

Üst Alt