Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Öğretmenlik yapıp yapmayacağına ilişkin sağlık kurulu raporu ibaresi?

Konular
12
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar kafama takıldı. EKPSS öğretmen alımı şartlarında yazıyor. Biliyorsunuz süreç 14 hazirandan sonra başlıyor.

Bir şekilde atandık diyelim.

Ama bu Sağlık Kurulu Raporu olayı nedir? Normal bir doktordan alsak olmuyor mu?

Yine Engelli Raporunu almak için başvurduğumuz gibi doktor doktor mu gezeceğiz. Biliyorsunuz çoğunuz o süreci tarihi filan 1-2 ay sonraya attırdıkları oluyor.

Misal yerleştiğimizi öğrendikten sonra başvursak çalışabilir sağlık kurulu raporuna uzarsa belge teslimi sürecinde sıkıntı olurSA?

Ya da 2-3 hafta önceden başvurmak mı gerekir hazırda bulunması için.

Engelli raporlarında zaten çalıştırılabilecek yerler yazıyor niye yine rapora başvuruyoruz anlamadım ben.

Arkadaşlar önceden yazılanlara baktım forumda. Cevabımı aldım. Çok kasmaya gerek yokmuş.

Zaten öyle bir durumda kurum niye önceden almadın veya git hemen al diye mağduriyet yaratmazmış.

Hatta görevdeyken hastaneye kendide sevk ediyormuş. Yani İŞ oraya kalsın kolay demek doğru olur.

27 haziranda atama sonuçları var.siz 28 haziran perşembeye randevu alın şimdiden alınıyorsa.

Üst Alt