Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Öğretmenlikten geri hizmete geçiş konusunda fikirlerinizi paylaşır mısınız?

Memooo

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Öğretmenliğe atandıktan sonra psikolojik rahatsizligim başladı bipolar ve okb..geri hizmete gecmek istiyorum ama cesaret edemiyorum görevinden olurum diye..ne yapmam gerekiyor memurluga gecmek için dahaönce geçen var mi boyle

Müdür yardımcısı olmayı talep edin hem ful ek ders alırsınız hem de memur gibi çalışıyor onlar.

Görevinizden olmazsınız merak etmeyin.İl milli eğitim müdürlüğüne dilekçe yazın.Uygun bir yere verirler.

Memooo

Yazdığınız durumun tıpatıp aynısını yaşadım. Okul aile birliğinden birileri, şizofren olduğumu öğrenince toplu imza kampanyası düzenlemişler Beni başka bir kuruma postalamak istediler. Okul müdürlüğü de yanımda yer almadı ve benden, tıp fakültesi / psikiyatri servisinden ÖĞRETMENLİK YAPABİLİR ibareli rapor istediler. Bunu alamadım ve devamında bazı özel durumlar oldu; soruşturma geçirdim Ondan sonra da öğretmenlik sayfası kapandı. Şimdi çok farklı bir kamu kurumunda danışman memurum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Amin...

yakups
Dilekce ile geçiliyor muki birde ben ilçede yim il e mi dilekce vermem lazım

perseküsyon
Geçmiş olsun hocam peki şimdi ben geçebilir miyim dilekce

Chemist-Kimyager
Vermezler kolay kolay müdür yardımcılığına sanmiyorum

Memooo Durumunuzu anlatan bir dilekçe yazıp raporunuzu ekleyin.Dilekçenizi okula verin onlar ilçeye göndersin.Hatta dilekçe vermeden önce şube müdürüyle konuşun olumlu bakarsa dediğim işlemleri yaparsanız geçiş yapabilirsiniz.

yakups

Ne gibi bi rapor heyet raporu mu almalıyım raporda ne yazmali

Memooo

Memooo hocam öğretmenlikte tutunamayan adamı müdür yardımcısı falan yapmazlar. Sen istesen de yapmazlar. Öğretmenlikten geri hizmete geçirilirsin okul kütüphanesinde memur olursun veya Halk eğitim merkezi gibi kurumlarda masa başı memur olursun. Bir de şöyle bir seçenek var. Geçici görevlendirme ile 1 yıllığına başka bir okulda öğretmenlik yaparsın Sonra zamanı gelince tayin isteyip gidersin...

Amacım müdür yardımcılığı değil hocam memurluga gecmek istiyorum direk dilekçeyle hastalığımi belirtip geçebilir miyim yoksa rapor falan mi almalıyım

Memooo Şu şu rahatsızlığımdan dolayı öğretmenlik mesleğini yerine getiremiyorum.Rahatsızlığımla ilgili rapor ekte vardır gibi bir dilekçe yaz.Herhangi bir hastahaneden rahatsızlığını belirten bir rapor al o raporu dilekçene ekle okula ver onlar ilçeye göndersin.Dilekçeyi işleme alırlar.Gerekirse seni hastaneye sevk ederler öğretmenlik yapamayacağına dair rapor isterler.Ama bana kalırsa sen önce milli eğitimdeki insan kaynakları şefiyle ve ya şube müdürüyle görüş onlar sana yol gösterir.

Memooo

hastalığını belgelendiren HEYET raporun varsa dilekçeyle memurluğa geçebilirsin.

arkadaşlar ben de bipolarım engelli öğretmen atamasıyla atandım ve eylülde göreve başlayacağım ancak bazı korkularım var eğer yapamazsam daha ilk haftadan dilekçe verip hemen düz memurluğa geçebilir miyim acaba?

bende rapor almak icin hastaneye basvurdum ancak beni psiko terapiye yonlendirdi doktor.Raporu almak icin neler yapmam gerek.

Üst Alt