Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

OHAL'de emeklilik işlemleri durduruldu mu?

sevgili arkadaşım fetocu memurlara yönelik uygulama yalnız memur olupta emekli olcakların emekliligı durduruldu 4 a şirket calişanıyla ilgili bi durum yok şirket calışanı emekli olabilir herhangi bir dondurma yok

Bende memurum.5 ay önce engelli emekliliğinden başvurdum.15 temmuza kadar evrak takibim normal süresinde devam ederken, sonrasında işlemler durduruldu..şu anda aylık bağlama biriminde bekletiliyor...

Arkadaşlar yukardaki mesajı yazdığım tarihte aslında tarafıma yazı gelmiş..10 gündür yazı kurumumda bekliyormuş.ben takip edince öğrendim haber veren yok..gelen yazıda SGK sağlık kurulu raporumun aslını istiyor..ben aslı gibidir olanı göndermiştim..şimdi aslını Anaraya gidip elden teslim ettim..kısacası işlemlerim durdurulmamış ama bir hayli yavaş işliyor...

painter

Aslını nasıl buldunuz peki. Bildiğim kadarıyla aslı Vergi dairesinde olmalı. Onlarda aslı gibidir yapıp veriyorlar. Aslını nerden bulacağız?

vergi indirim raporu işçiler içindir.. painter memurmuş normal engelli raporununun aslını vermiş olmalı..

chelıx

Yani vergi indirimi bulunan kişilerden "aslı gibidir" olanınımı isterler? Yada Vergi indirimi belgesinin "aslı gibidir" olanı yeterlimidir?

Vergi indirimi için aslı gibidir olanı gönderdim ve sorun çıkmadan vergi indirimim onaylandı.raporun aslı bende kaldıgı için SGK ya raporun aslını gönderdim..gelen yazıda raporun aslını veya tıp fakültesi hastanelerinden veya eğitim araştırma hastanelerinden yeni tarihli raporun alınıp gönderilmesi istenmiş..

painter in dediği gibi emeklilik işlemleri yavaş ilerliyor, 2,5 ay önce bizim büroda birisi emeklilik istemişti onun yazısı yeni geldi daha işlemleri bitmedi

Üst Alt