Dun yine Disko krali vardi tv de izliyordum gece yarisina dogru uc engelli arkadasi cikardilar adanadan geliyorlarmis vs... bizim cocuklar arkadaslar kardeslerimiz cok guzel konustular engellilerin sorunlarini dile getirdiler ..cikmislar gelmisler istanbula bir otobus almamis once adam bunlarin uzerine dogru yurumus galiba kizmis celalenmis onlarin deyimiyle ) sonra tamam demisler git kardesim demisler... sonra birbucuk saat sonra bir baska otobus gelmis o da hayir kem kum demis ancak otobus yolculari adamin uzerine yurumusler kizmislar almak zorunda kalmis engellileri... bu seferde ne kiziyorsunuz zaten bedava yolculuk yapacaklar diye adam kendisi savunmus vs...
birde bu bes lira on lira yollamakla bankalara engelliye sahip cikilmis olunmaz daha sonrada onlar icin yapabilecegimiz seyler var diyordu okan bayulgen... bir ulkenin gelismilik duzeyi o ulkenin engelli vatandaslarini ne kadar mutlu ettigine bagli diyordu ki bu cok dogru bir yaklasim engelliler ne kadar mutluysa huzurluysa o ulkenin gelismislik duzeyi o derece iyidir...
ben bu adami seviyorum ne kadar deli olursak onun kadar mutlu oluruz bazen deliliye vurmakta fayda var kavga etmekte baska turlu yer acilmaz bizlere...
birde bu bes lira on lira yollamakla bankalara engelliye sahip cikilmis olunmaz daha sonrada onlar icin yapabilecegimiz seyler var diyordu okan bayulgen... bir ulkenin gelismilik duzeyi o ulkenin engelli vatandaslarini ne kadar mutlu ettigine bagli diyordu ki bu cok dogru bir yaklasim engelliler ne kadar mutluysa huzurluysa o ulkenin gelismislik duzeyi o derece iyidir...
ben bu adami seviyorum ne kadar deli olursak onun kadar mutlu oluruz bazen deliliye vurmakta fayda var kavga etmekte baska turlu yer acilmaz bizlere...