Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

OKB, bir kulaktaki işitme kaybı ve Hepatit b için hangi oranda rapor verilir?

atsız2

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
sağ kulağım hiç duymamakta ölü kulak sinirleri ölmüş dünyada tedavisi yok denildi sol kulakta problem yok normal değerler arasında kronik hepatit b hastasıyım 1 yıldır viread ilaç kullanıyorum son iki yılda değerlerim çok yükseldi ve karaciğer iğne biyopsisi oldum fibrosiz 2/6 hai 4/18 şuan değerleirm normal sizce yüzde kaç oranında engelli raporu alabilrim yardımcı olurmusunuz internette kimisi hepatit den %30 aldığını söylüyor doktorların kimisi verilmez diyor lütfen yardımcı olurmusunuz kulak ve karaciğerden yüzde kaç oranında rapor alırım.

Heyet raporu yönetmeliğinde hastaliginiklarinizi tanımlayan değerler vardır mutlaka, ordan bilgi alabilirsiniz internette aratırsanız 2013 yılına ait yönetmelik çıkar. Bi de gideceğiniz hastaneyi iyi belirleyin, giderken az çok ne kadar oran alacaginizi bilin çünkü idari islemleri bilmeyen kişiler yüzünden mağduriyet oluyor.

Kulak taki kaybı db ölçümüne göre söyleyebilirseniz karşılığını söyleyelim.

bir kulak hiç duymuyor yani 0 sol kulak normal değerler arasında

klavuzda tanımalr var ama hepatitin özellikle yoruma açık bir tanımı olduğundan hesaplayamıyorum ayrıca ben e kpps ye girmek istyrm eğer %40 rapor alırsam bi ibare ekletmelimiyim dilekçeye

İkisinden gireceğin için balthazarda kalacak. Girmeden bilinmez bu. Tek kulak en son seviye olduğuna göre çift kulakta 52 olduğuna göre 26 civarları gelecek. İkisinden geçer misin ben bilemem.

arkadaşlar hepatit ile ilgili yorumu olan yokmu ?

arkadaşlar küçüken geçiridğim rahatsızlık yüzünden sağ kulağım hiç duymamakta sinirleri ölmüş ve tedavisi asla mümkün değil diyorlar sağ kulağım hiç bi sesi algılayamıyor sol kulağım gayet düzgün hiç bir sıkıntı yok engelli raporuna müracat ettim tek kulak sağırlığının oranı kaçtır daha önce tek kulak sağırlığından kaç oran alan oldu bilgi verirmisiniz teşekürler

Obsesif Kompülsif Bozukluk tanısı kondu

Obsesif Kompülsif Bozukluk tanısı kondu ilaç verildi tedaviye başlandı 12 sine heyete girecem bundan oran almam için ne kadar tedavi görmem gerekir bir kulağım hiç duymuyor ve hepatit hastasıyım aynı zamanda yüzde 40 ı tamamlarmıyım?

Obsesif Kompülsif Bozukluk tanısı yeni kondu hemen oran verirlerimi

okb den % alırsanız buraya da yazabilirmisiniz size zahmet, bende de okb var 4 ay önce kondu teşhis ama rapor için başvurmadım daha

Hocam iki kulak sağırlığına %52 tek kulak sağırlığına %12 veriyorlar bşraz saçma ama oranlar böyle

Üst Alt