Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

OKB, depresyon ve uyku abnesinden ne oran alınabilir?

Mustafas38

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar
10 yıldır okb+depresyon tedavisi oluyorum doktor alicagim oranın 30 olucağını söyledi ayrıca 26 ahi oranı var yani orta derece uyku apnesi sizce %40 olur mu engel orani

Teşekkürler abim. Benim zaten yüzde 38 vardı . Yüz 20 çok güzel

Bir soru daha sorayım abim. Yeni rapor aldığın zaman yenisi mi geçerli yoksa eskisi birde yenisini çalıştığım kuruma ibraz etmek zorundamıyım

Birde abim uyku apnesi ni hangi doktor ve hangi yöntemlerle aldınız

tarhanbey491
şöyle soyleyim kardesim ben itirazla gittim zaten yani ikincide aldim ilki seve seve iptal ediyolar😊apne bende ikinci hastalık 10 geliyor çünkü orta uyku apnesi var okb+apne= 46 oldu ama raporu alınca muhtemel süreli vericekler 1 yıl çünkü psikolojik sıkın ti varsa süreli oluyor hatta şöyle soyleyim 1 puan psikolojiden al yine sureli olur o yüzden raporu alınca her ay yine psikiyatriye kontrole git ve verilen ilaçları eczaneden al kesinlikle araştırıyorlar 1 yıl sonra rapor yenileyince süreli süresiz doktor karar verir.bu arada depresyon tanin varsa en az 6 ay devlette kontrolün olması lazim yani bunu göze al yoksa 6 ayı doldur öyle başvur

Mustafas38
bu arada noroloji bakar apneye

Benim raporda okb+bipolar = 64 oran vermişler malülen emeklilik için 60 oran lazım iki ayrı psikiatrik hastalık tek hastalık olarak değerlendirilebiliyor mu ?

Mustafas38 s a Mustafa bey benim de osas %35 ve piskiyatri %20 aldım bazalt ile %48 oldu Temmuz 29 ankara vergi indirimini onaylıyor mu siz vergi indirimi aldınız mi saygilar

Mustafas38 abim nasılsın bir soru soracağım. Abim bana %49 Luk rapor aldım 2 yıl süreli. Ben %20 psikiyatri verdi . 1 sene sonra gitsem raporum süresiz olur mu?
Saygılarımla

Üst Alt