Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

OKB durum bildirir raporum ne işime yarar?

obsessedwithyou

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
5
Merhaba,

normalde devlette bir doktora gitmiyorum, özelden gidiyordum rapor çıkartmak için devletteki bir doktora gittim.
Doktor raporu çıkarttı fakat rapor durum bildiri raporu olarak gözüküyor? devamsızlığımı arttıracağını söyledi.
Ama ben bu raporu e devlet üzerinden görüntüleyemiyorum (Reşit değilim) çözgerde ise çıkmıyor.
Engel oranı da vermedi. Bu rapor ne gibi şeylerde işime yarar? ve nasıl kullanılır? nasıl internetten görüntülenir?
Ek olarak ilaç raporu da çıkarttı.
Tanı: OBSESIF KOMPULSIF BOZUKLUK.
Bu 3 hekim raporuymuş.

Son düzenleme:
Hangi doktora çıktıysan tekrar randevu al istersen, sormak istediğin soru cevapları bizzat doktora sor istersen.
Aklına takılan bir soru olduğunda doktoruna danışmanı ihmal etme. ☺️
Benimde bir bilgim yok, olsaydı yardımcı olurdum.

3 hekim durum bildirir raporu oluyor tek hekim de olur

@obsessedwithyou,
E devlette gözükmez tek hekim gözüküyor ama

Niçin aldınız tam olarak ne yazıyor raporda

3 hekim e devlette gözükmez öyle bir link koymamişlar daha

@obsessedwithyou,

Durum bildirir raporu e devletde yada e nabızda görünmez.ilac raporu görünür.Durum bildirir raporu hastalığın teşhisi ile ilac geçmişi ile alakalı tedavi gördüğün doktorun tanısını yazan evrak. Engelli raporu alacak olursan heyette işine yarar.Ön bilgilendirme acısından işleyişi hızlandırır sadece.

@obsessedwithyou OKB'den engelli raporu çıkarmanı tavsiye etmem. Çünkü toplumda psikiyatrik rahatsızlıklara karşı bir ön yargı var. Memur olup olamayacağının bir garantisi yok, özel sektöre girmek istesen psikiyatri hastası diye reddedilirsin. İnsanlar cahil, deli sayılmasan bile deli yaftası yersin. Kimseye de laf anlatamazsın. Sürücü ehliyeti gibi normalde basit işlerde bile sırf engelin olduğu için sıkıntı çıkarırlar.

@berke26 Saçmalamışşsın işe girmene engel değil kendini ifade edemiyorsan o ayrı raporun olmasa da kendini ifade edemezsen zaten 1-0 geride başlarsın.

Okb devlet dışında bir halta yaramaz iş konusunda. Arkadaşın dediği gibi psikiyatri demek damgalanmak demek. Samedo sen ne yaptın emekli oldın mu okb den

Bana saçma yorum yaptığımı söyleyenler, size bir şey demiyorum. Sadece yaşayan bilir, deneyin ve görün. Sonra da forumda "Bipolardan iş için rapor aldım, şimdi hiç iş görüşmesine çağırılmıyorum." diye ağlamayın.

Sadece arkadaşın iyiliği için söylemiştim. İyilik yapalım derken suçlu durumuna düştük.

Okb emeklilikte bir işe yaramıyor, önü tıkandı emekliliğin. İmkanınız varsa rapor almayın. Ekpss girecek memur olacaksanız alın hemen , aksi halde özel sektör vs için uğraşmayın. Damgalama ton kendinizi.

Üst Alt