Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

OKB obsesif %30, astım-koah %20, kas isklet %5. Engelli haklarından yararlanabilir..?

Konular
11
Reaksiyonlar
0
ben okb hastasıyım heyet için başvuruda bulundum %30 verdiler. göğüs hastalıkları astım dan dolayı %20 verdi . kas ve iskelet hareketlerinden %5 aldım..... 13 ocakta heyete giricem engelli raporu...

heyete girecem engelli kimlik kartı çıkartmak için bu oranlara verirlermiiiiiiii

Süreli olur ise maliyeye vergi indirimi yapabilir miyim devlet memuru olarak maaş için

bende de OKB var günde 5 tane Anafranil denilen bir ilaç atıyorum fakat bana rapor vermediler :/

okb hastasıyım %30 kas iskelet %19 raporum süreli %43 2 yıl vergi indirimim süresiz...... şimdi yine heyet girdim okb +bipolar+kas isklet %66 süreli vergi indirimine sizce yeniden başvurayımmıı süresiz vergi indirimim süreli ye çevrilir diye korkuyorum

süngerbob_07

Abisi,Sürekli vergi indirimin varsa bir sorun olacağını sanmıyorum,Okb+Bipolar bozukluk ilk raporlarda süreli veriliyor,belli bir süre takip sonrası sürekli olur.siz düzenli aynı hastane ve aynı doktordan tedavinizi devam ettirin rapor süre bitimine yeni hastane kayıtlarınız olsun yani.

Üst Alt