Oğuzhan abi kaç yaşındasın?
Şimdi yazmaya bir başlarsam sabah olur... Ufak tefek dediğin nedir misal ?
Bir insanın saatlerce el yıkaması ellerinin artık tahriş olup doktorların krem yazması , muslukları bozması, banyoda saatlerce kalması, yaptığı hiç birşeyde emin olamaması, beynin geviş getirmesi dedikleri şeyin 1, 2 hafta sürmesi , her tuvaleti kullaanaması , yazın ortasında saç takıntısı yüzünfen bere ile gezmesi, kaşını gözünü takıntı edip aynalara bakamaması, her gördüğü yazıları okuyup 44 rakamına takıntılı olup her gördğü yerde 44 rakamını buomaya çalışması, kontrol etmekten artık beyni yanması, açlıktan ölse gece dolaptan yemek ısıtıp yememesi uğraimayım tüple ocakla demesi, takıntılar yüzünde iş yapamaması , aşırı kuralcı olması, sitresten sıkıntıdan fibromiyalji olması , saydıkları şeyleri tekrar tekrar sayması , ilaç içtiği halfe acaba içtim mi dikip tekrar tekrar ilaçlaro sayması gün hesaplması yapması . Saysak bitmez. .
2 kez hastaneye keyiflerinden yatırdılar zaten. 20 yılı geçmiş. elbette alışılmışlık olacak. Ufak tefek takıntılar varsa gönder bana , 2 kardeşim de var OKB .
Sen hiç babandan dayak yedin mi çeşmeleri çok sıkıştığın için bozulduğundan dolayı? Banyoya girdğinde 2,3 saat çıkamadığından dolayı ailenin gidip vanadan suyu kestikşrri oldu mu ?
Sen hiç dış kapıyı kapattım mı kapatmadım mı diye kontrol ederken cama dokunup bastırıp camlzrı kırdığın oldu mu ?
Sen hiç çalışırken hafta sonu dükkanı kapat Git ben gelirim bi saate diyen patrona ben beklerim ( kapıyla uğraşmamak) idediğin oldu mu ?
Ellerini yıkamaktan ellern üzeri artık tahriş olmuş doktor sana kremler yazdığı ve doktorun sana alene ( bu hastalık ölsemde olmasa) dediği oldu mu ?
Dini konulara girmiyorum bileeee
Simetri yüzünden saçlarını haftada 1,2 kez kestirdin yazın bu takıntılar yüzünden bereyle gezdiğn yada aynalara bakmadığın oldu mu ?
Tüple Ocakla kapıyla ışıkla saatlerce uğraştığın oldu mu?
Tuvalet kapı kollarına kadar sabınla yıkadığın , her çıkan insanları gözetleğin ellerini yıkıyor mu diye oldu mu?
Saatlerce acaba iç çamasırımda Necis var mı diye kontrol ettiğin oldu mu??
Senin hiç sağ ayağını önce atıp sol ayağını sağ ayağının bastığı yere basmaya çalıştığın oldu mu?
Anne bacınla alakal saçna sapan düşünceler yüzünden onlardan kaçtığın oldu mu?
Saydığın şeyleri saatlerce tekrar tekrar saydığın oldu mu?
Soğuk suyla günde saatlerce banyo etmişimdir.
Çoğalta bilirim... Bunlar ufak tefek şeyler . Benim yaşadıklarından.
Evet her ne kadar hepsini şuan 100 de
yaşanıyorsamda hala yaşıyorum 20 yılı aşkın zamandır.
Stabil nedir
Stabil olan insan hayatını düzene sokar.
İşe girersen 3 günde pert .
Eve gelirsin orda kalır aklın.
Aklına birşey takılır 1 hafta beyninde sacece onla muhafap olur deli gib onla konuşursun. Geviş getirme ne zıkkımsa
Senelece ilaç içtim solian, risperdal , aripa , paxera. Seragual, anafranil, xanax , faverin, lustral vsvs. Yatışlarsa avuç avuç içirdiler norodolu çakıp yamulttular. 20 sene belki daha fazla.
Herşey geçse bile yaşadıklarımın travmaları tek başına yeterli.
O zaman çare bulun kurtarın bizi bu imtihandan
Sana ve senin gibi arkadaşlara göre hiç birşey yok.
Ama yatırıp basarlar iğneleri ilaçları .