Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

OKB (takıntı hastalığı) mevcut. Askere gitmek istiyorum..?

asrın1

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
arakadaslar merhabalar 1 ay once hastaneye gıttım psıkıyatrıye bana okb tesshısı konuldu ılac yazıldı suan kullandım fakat benı daha kotu ettı bu sefer uyku arası veya yataga uzanınca sankı bırı onumden arkamdan gecıo sureklı kotu ruyalar qoruyorum 5 gun sonra tekrar randevum var hastanede ve askere ıkı bucuk ay var ben askere gıtmek ıstıyorum ama takıntılarım bana orda engel olcak gıbı gozukuyo ne yapmalıyım

okb, depresif bozukluklar,intihara meyilli kisiler askere alırlarmı

arkadaslar merhabalar dayımın olu 23 yasında 3 ay once ıntıhar gırısımınde bulundu gatada yattı olaydan 2 ay sonra hastaneye gıttı okb{takıntı hastalıgı} teshısı konuldu suan ılac tedavısı goruyor fakat ılaclar pek etkı etmıyo bu kasımda askerlıgı yaklasıyor askere alırlarmı

Son iki mesajinizi okuyarak haddim olmadan doktora bir daha gitmenizi oneririm. Zira, bence OKB yanina BI ( benlik ikilesmesi ) de eklemis gibisiniz..

kardes bende de okb var.boktan bir hastalık biliyorum.illa bir doktara git ve düzenli tedavi gör.doktor derken psikyatır.ilaç artı psikoterapi ile çözülecek bir durum.hı askere almamaları için çok çok ugraşman lazım.askere gidince yetkililerle konuş belki askerliğini rahat yaparsın.

Aman, bu tür rahatsızlıklar askerlik gibi stresli ortamlarsa çok daha ağırlaşır. Askerlikten muaf olmak için uğraşmanı öneririm

Üst Alt