Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

OKB teşhisi öğretmen olarak atanmama engel olur mu?

fatmakaya_

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
1
İyi akşamlar, benim obsesif kompulsif bozukluk anksiyete rahatsızlıklarim vardı, en son doktora gittiğimde heyet raporunu sormuştum,%40 çıkabilir dedi, eğer çıkarsa öğretmenliğe engel mi, bir de ekpss ye girersem ne tür işlerde calisabilirim, hangi kurumlarda çalışabilirim, OKB teşhisi engel olur mu, rapor almanın avantajları, dezavantajları neler?

fatmagul_ şuanda calısiyormusunuz? Ekpss sınıfında rapor avantaj sağlaya bilir.Kazanmak biraz daha kolay olur düz memurluk sınavına göre.Mesleğinize göre kontenjanlarda calısa bilirsiniz

görev yapabilir raporu alanlar var. fakat bu raporu aldığınız doktora göre değişebilir değişirse itiraz edersiniz. Ve en önemlisi siz yapabileceğinze inanıyor kendinize güveniyor musunuz ?

Şu anda çalışmıyorum, düz memurluk da olur ekpssde, artık ne iş olursa yapacağım, kamu yönetimi,ilahiyat mezunuyum ama çok işsizlik çektim rahatsızlıklarim ve başka sebeplerden, en son geçen yıl KYK da typ da çalıştım 9 ay

Teşekkürler cevabınız için, aslında öğretmenlikte bazı cekindigim şeyler var ,iki yıl önce ücretli öğretmenlik yaptım bir yıl, o zaman genelde online olmustu

fatmagul_ Ekpss den memur olarak atana bilirsin.OKB kontrol efole bilir bir hastalık iyi bilirim ama biraz inatçıdır.Çalışmanıza engrl teşhis etmez diye düşünüyorum.İlwc iken kısmen tedavi edilebilir bilen tanısı ile %40 oran alırsın 1 yıl gibi tedavi sürecin oldu ise.zaten OKB tanısında en düşük oran %40 dır. En yüksek %60 iki kategoride değerlendirilir

Bir yılı aşkın süredir teşhisim var, ilaç uzun zamandır kullanıyorum, ilaç raporum var zaten

fatmagul_ heyete girmeden önce doktorundan durum bildirir raporu al.heyetteki doktora gösterirsin ilac raporunuda da göster tabiki.Tedavi olduğun doktordan ayağın belge daha iyi olur.Dosyaya ekle heyetteki muayene icin verdikleri dosyanın arkasına.

Durum bildirim raporu resmi belge.Doktutun görüş bildiriyor.Heyettekiler yönetmeliğe göre hakkın olan oranı daha ivedilikle verirler

Öğretmenlik EKPSS'de atanma ihtimali en yüksek bölümlerden birisi. Benim branşım matematik öğretmenliği. Halen okumaktayım. Geçen yıl hiç çalışmadan öylesine girip 69 puan aldığım sınavda branş bazında 7. sıradayım. Sen de geçmiş yıllardaki öğretmen atamalarına bakarak branş açısından bir fikir sahibi olabilirsin

Öğretmenlik ekpss sınavı ayrı mi yapılıyor yoksa oabtye ,kpss eğitim bilimlerine girmek gerekiyor mu

Okb teşhisi ile sınava girdim. Okula teşhisi öğretmenliğe engelli değil. Ne engelli kpss ne de düz kpss. Ben 1.donem ücretli sınıf öğretmenliği yaptım. Aile hekimi beni psikiyatrist e sevk etti. Hekim de mesleğe yapmasına engel durum yoktur diye tek hekim raporu yazdı. Eğer atanırsam bölümüm Türkçe öğretmenliği ki inşallah diyorum. Heyet raporu almam gerekecek. Saygılar.

Okb silahlı mesleklere engel mi değil mi ? Polislik gibi mesela .

Psikiyatrik kaydın varsa hiçbir hastalığın veya ilaç kullanmmamış olsan bile polis veya uzman asker olamassınız malesef

Üst Alt