Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

OKB ve bipolar hastaları raporlarınız süreli mi sürekli mi?

Konular
11
Reaksiyonlar
0
okb ve bipolar raporlarını süresiz alanlar var peki nasıl aldınız yazın çok merak eiyom

süresiz olmuyor bilader

neden

iyi geceler bilader

Sana da bilader

Süreli raporum süresiz vergi indirimi ?

Süreli raporum var okb + kas iskelet 2 yıl süreli ama süresiz vergi indirimim oldu şimdi yeniden rapor için başvurdum okb +bipolar+kas iskelet %66 süreli raporum var vergi indirimi yükseltirsem ne olur????

Okb ve bipolar 2 yıl süreli ne zaman süresiz olur?

Okb ve bipolar 2 yıl süreli 2 yıl sonra yeniden süreli peki bu böyle devam edermi???

süngerbob_07 Bipolar,Okb,Genelde 1 yıl yada 2 yıl Süreli rapor verilir,uzun süre tedavi alınmasına rağmen hastanın şikayetlerinde azalma yada düzelme olmuyorsa,4 yıllık bir takipten sonra,Tedaviye rağman düzelmeyen %70 Süreklidir EVET.Şeklinde raporunuz çıkar...

Kağan52

Engelli kimlik kartı almak için başvuru yaptım raporum sürekli olarak cıktı Bipolar affectiv tanısı ile kısmen düzelen

Okb ve bipolar kaç yıl tedavi uyumu olmaz ise sürekli rapora dönüşür?

Okb ve bipolar kaç yıl sonra süreliden süresize dönüşür bilgi?

Bipolar sebebiyle 2014 yılında aldığım rapor 1 yıl süreli idi. 2015 yılında başka bir hastaneden aldığım rapor %40 ile sürekli oldu. Daha sonra bu rapora istinaden Ekpss ile atandım. Vergi indirimi içinde başvuru yaptım. Raporum onaylandı. Sürekli raporum geçerli yani. Benim hastane yatışlarım ve kullandığım ilaçlar fazlaydı. Bu sebeple sürekli verilmiş olabilir.

2 yıl süreli okb+bipolar şimdi birdaha 2 yıl süreli okb+bipolar aldım nezaman sürekli

2 yıl süreli okb+bipolar şimdi birdaha 2 yıl süreli okb+bipolar aldım nezaman sürekli olur

Raporun ağır özürlü ise üçüncü kontrolde sürekli olur.. evde bakım maaşı alıyorsun galiba.basligi buraya açtığına göre ağır özürlü rapor sanırım...

Kaan 52 kardeşim benim bipolar 5 yıl süreli ikinci kez raporu yenilettiğimde süresizmi verilecek kronik süreğen işaretli

pehlivankeçe
Bu 5 yıllık süre içinde,düzenli Hastane ve polikilinik ziyaretleriniz olursa.Rapor süre bitiminde bunları isterler sizden.tedavinizi aynı hastane ve aynı hekimden almaya gayret gösterin.5 yıl sonunda süreklidir olacağını düşünüyorum .
Geçmiş olsun ....

Teşekkür ederim trsm ye kayıtlıyım kaan 52 kardeşim

ZATEN AYNI DOKTOR VERECEK RAPOR BİTİMİNE 3 YIL KALDI VERGİ İNDİRİMİM SÜRESİZ SGK 5 YIL KONTROL ŞERHİ KOYDU

Evet oldum 2 yıl önce

NEDEN 1 YADA 2 YIL SÜRE KONMADIDA 5 YIL KONDU BİLEMİYORUM

benim 2 yıl süreli tekrar 2 yıl süreli ama not düşmüşler hastane uyumu zayıf sanırım gitmem gerekiyor kontrole

benim sürekli raporum var vergi indirimimde sürekli onaylandı sürekli zaten gidiyoruz hastaneye sıkıntı yok neden süreli bipolar hastasına kontrol yazarlar anlamıyorum zaten kronik ömür boyu ilaç diyor doktorlar devlet neden sıkıntı çıkarıyor emeklilikte anlamıyorum 10yıl ilaç içen emekli oluncamı düzelecek acaba tıp bunun neresinde

Ben okb ve bipolarım 2 yıl süreli birdaha süreli 2 yıl aldım 2021 de tekrar gidicem ben düzensiz olduğum için doktor kontrolüne artık düzenli gidicemm hatta gelme diyene kadar. çekinmicem

kaç yıldır tedavi görüyorsun kaç defa kılinige yattın

Buraya yazılan bi soru ve cevabı yanlışlıkla sildim. Özür dilerim.

Üst Alt