Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

OKB ve Hipoglisemi rahatsızlığı için rapor oranı ne verilir?

Seher0916

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
OKB ve hipoglisemi rahatsızlığım var iki tanı da koyulalı 1 seneden fazla geçti. OKB rahatsızlığımdan dolayı vücudumda yaralar çıktı sürekli oynadığım için geçmiyor. Engelli raporuna başvursam ne kadar oran verilir acaba bilgisi olan var mı?

İlaç olarak en son kullanılması gereken anafranil kullanıyorum. Deri yolma hastalığı ve OKB. Ekstra olarak hipoglisemi hastalığımda var. Bunlar için heyete girmem doğru olurmu. Oran alabilir miyim

Seher0916 geçmiş olsun.OKB için pisikiyatrıdan %40 oran alırsın.kullwndıgın ilaçların olacak raporu varsa heyette gösterirsin.Yadq doktorundan hastalığın için durum bildirim raporu işte.Heyette doktora gösterir sin daha çabuk sonuç alırsın

Rahatsızlığım aslında yıllardır var olan bir rahatsızlıktı fakat 1 yılı geçti ilaç kullanıp tedavi oluyorum. 1 yıllık tedavi süreci yeterli olur mu rapor için yoksa bir müddet daha mı tedavi görmeliyim. Hipoglisemi içinde 1 yıla yakın oldu ilaç başladılar tedavi görüyorum. Sizce durum ne olur bilgisi olan var mı?

Tedavinize en az 6 ay daha devam edin.ondan sonra heyete girin.
1 yıl çok erken.

Seher0916

1 yıl süreli. %40 OKB den raporum var ilaçlarım devam ediyor doktora sık sık gidiyorum bir yıl sonra tekrar rapor oranım, %40 olurmu. Ve ileri derece deri yolma bozukluğum var 😔

Seher0916 ikinci raporunuz 2 yıllık olarak çıkar muhtemelen %40 oran olarak. Psikiyatri hastalıkları için kademeli yükselme ilk rapor;1 yıl 2 rapor2 yıl; 3 rapor 5 yıl şeklinde genelde tabiki sürekliyede döne bilir.Tamamen dokturların insiyatifinde

Üst Alt