Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2007 yılından beri okb teşhisi konuyordu 2014 yılında ilk mani atağını yaşadım merak ettiğim acaba ben hep bipolardımda yanlış teşhis mi konuyordu yoksa gerçekten okb idim zamanla bipolara mı çevirdi ?
Bazen hastalıkların ayrımı çok ince çizgide olabiliyor. Gittiğim özel klinikte şizoaffektif bozukluk, devlet hastahanesinde bipolar bozukluk teşhisi konuldu. Bu gibi bir şey olabilir.
caddy2021 okb den şizofreniye dönen birini mi okumuştun forumda evet aslında takıntı acı veren bir şey bu kadar acıya beyin demek ki dayanamıyor ve daha ağır bir hastalığa kadar gidebiliyor .
Ben devlet hastanesinde bir doktora gidiordum şikayetlerimi söylüorum, karanlık maddeler görüyorum diorum astigmattan diyor, hoca diyorum bipolarlık özelliklerini anlatıyorum ki ağır ataklar geçirdim hiç oralı olmuyor. Bende dr değiştirdim. Şu an doğru ilaçlarıda doğru hastalığıda bulduk çok iyi ilerliyoruz. İstersen bi dr değiştir.