Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Okul karşısında dükkanım var. Nasıl bir iş önerirsiniz?

Konular
17
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben böbrek nakli oldum işitme cihazı ilaçlar v.s kullandığım ek şeyler var . Saglık açısından dolayı kendime uygun bir iş bulamadım . Fakat okul karşısında okul saatlerinden işlek bir caddede dükkanım var . Kendi işimi kurmak istiyorum . Ne yapabilirim fikirlerinize ihtiyacım var ...
Devletten ne gibi yardım alabilirim v.s

devletten değilde yapabilirseniz tavuk döner açın gitsin nasılsa son zamanlarda son moda iş :) iyi çalışmalar

Okul gereçleri, kırtasiye ürünleri tabikii, tükkana kişi aradığını bulmalı, bol çeşit koymalısın..

Yemek üzerine bir yer açmanızı öneririm maliyeti kurtarın nasıL olsa dükkan sizin eğer tek dükkansanız fiyatlarıda uygun tutarsanız sırtınız yere gelmez

Güzel bir kırtasiye olabilir.

Bence etraftaki dükkanlar baz alınmalı yani bi börekli varsa rekabete gerek yok okulun etrafında zaten kırtasiye vardır diye düşünüyorum bence tek okul olarak düşünmeyiniz siz önce kendiniz neyi açmaya güçünüz yeter sonuçta dükkat açmak değil işletmek ve o düzeni kurmak önemli okul tatil olunca 3 ay boyunca açmış oldugunuz dükkana hendesklimi olacak kıyafet triko veya çocuk giyim de olabilir.ama dedigim gibi etraftaki dükkanları gözlemleyiniz.iyi akşamlar.

İstanbul sultangazi

Arkadaşlar ben daha önce kırtasiye işlettim burada diger dükkânımda devrettim . Şuan burada 3 kırtasiye 1 pastane ve 2 bakkal var onun dışında okul bölgesinde dükkan yok .bu saydığım dükkanlar okula hitap ediyor. Benim dükkan okulun kapısının tam KARŞISI . Karşı karşıya dükkan kiralar burda 1.000 tl ila 1.500 tl arası zaten dükkan benim kira yok şuan mevcut kiracım açık detarjan ve çocuk bezi satmakta ve 7 senedir. Devam etmekte . Kafamda bir meslek yok ama kendime güveniyorum hangi iş olursa beceririm bilmiyorum fikirlerinizi istiyorum

bence tavuk döner tost hamburger gibi gıda ürünlerine öğrenciler çok rağbet ediyor

Çiğköfte :) içerisi müsaitse bikaç masa at.. Dürüm çiğköte öğrenciye iyi gider.

Fast food koy geç. Döner ekmek hamburger cips tost kumru. Aperatif tarzı ;)

Bir iş yapmam lazım arkadaşlar ama hala karar veremedim . kendimi yormicak biriş olsun istiyorum

Üst Alt